2777
2789

من مجردم.یه پسری بهم ابراز علاقه کرد.که منم بی محلی کردم.ولی بعد از یه مدت ،منم اوکی دادم و باهاش دوست شدم

پسره خیلی ناقلا بود مرتب دروغ میگفت

میگفت من مجردم و با مادرم و خواهرم زندگی میکنم و بابام در قید حیات نیست

من چندماه باهاش دوست بودم

تا اینکه یه بار گفت برای اینکه باهات ازدواج کنم،باید لمست کنم!

منم باهاش کات کردم

شماره امو عوض کردم و خبری ازش ندارم

چند ماهه که از کات کردنمون میگذره، من خیلییییی اتفاقی یه جا دیدمش و متوجه شدم اقا متاهله!و تا بچه کوچیک داره!

من از اون پسره مدرک دارم

دلم نمیخواد به ریشم بخنده که چقدر خوب تونستم سرش شیره بمالم!میخوام به زنش بگم که شوهرت ،شبا پیش توئه وصبحها با افراد دیگه ای هست

بنظرتون چجوری به زنش بگم؟!

ادرس خونش رو هم ندارم متاسفانه

برم محل کارش،تعقیبش کنم که ادرسشو پیدا کنم؟

چیکار کنم دلم خنک بشه

خیلی اذیتم میکرد

دلم میخواد ازش زهرچشم بگیرم 

مرتیکه هول دوزاری

و خدايى كه در اين نزديکيست...!   

دوستانی که میخوان معلم بشن منابع استخدامی آموزش پرورش به صورت نکات کلیدی،تست و خلاصه موجود هست لطفا به آیدی زیر در روبیکا یا ایتا پیام بگذارید.✌️لطفا عجله کنید یک‌ ماه دیگه دفترچه منتشر میشه🙏

@M69726972m

باتشکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولش کن به دردسرش نمی ارزه،  یه مشکلی براش پیش بیاد از چشم تو میبینه و مثل شیر زخمی دنبالت می افته.

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:63 هدف اول:۷۰ ✅ هدف دوم:۶۵✅ هدف سوم:۶۰🔒 هدف نهایی:55🔒 تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30

چرا همه میگن هیچی نگو؟؟!

چرا ابروی یه هرزه باید حفظ بشه ؟

چرا زنش باید در بیخبری ، احمق فرض بشه بهش خیانت بشه؟

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

عزیزممم بنظرم واگذارش کن بخدا ... میفهمم چی میگی ولی یه درصد احتمال بده زن بدبختش از سرناچاری باااین حیوون مونده ببین چی بسرش میاد... خدا نابود کنه هرچی آدم خیانتکارو

مرا دخمه در خاک ایران کنید🤍

شوهر منم بایه دختر خانمی همین کارو کرده بودو بهم خیانت کرد😔

ولی اپن‌دختر خانم بعداینکه فهمید شوهرم متاهله،ازش دست کشیدودیگه جوابشو نداده بود

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊