2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا تو معنی نجابت رو میدونی ؟ن  اگه میدونستی اینقدر کش نمیدادی

میدونم خیلیم خوب میدونم،ولی یه نصیحت،اینقد بقیه رو قضاوت نکن و سرت ب پوشش و زندگی خودت باشه،هر کی هر پوششی داشته باشه به خودش مربوطه و زندگی خودشه

سرمون# تو زندگی خودمون باشه نه...بقیه

بای بای

بـِـــ آرِزوهـامــ قـــولِ رســـیدن دادمــ😉🌱🤍

ذات مرد  شکارگر بودن اش هست و وقتی خودش پا پیش می ذاره اون حس ارضا می شه . از لحاظ روانی طبیق پذیری کمتری نسبت به خانوم ها دارن . یعنی یه خانوم می تونه بره محل زندگی پسر و با محیطی و شرایطی که پسر بزرگ شده خودشو وفق بده اما پسر خیلی سخت تر می تونن خودشو منطبق کنه با محل زندگی و شرایط دختر خانوم.

البته بستگی به خانوم و شرایط و مدت زمان شناخت شون هم داره . اگر شرایط مادی آقا مساعد باشه و با معیارهاش یکی باشه احتمال پذیرش اش و استقبال از این پیشنهاد خانوم بالاتر می ره

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
ذات مرد  شکارگر بودن اش هست و وقتی خودش پا پیش می ذاره اون حس ارضا می شه . از لحاظ روانی طبیق پ ...

بنظر من دلیلش اینه که همه مردها یه شکلن و همه شون قلب ندارن فقط بعضی هاشون خوب نقش بازی میکنن )دروغگوهای خوبی هستن( وگرنه واقعیت اینه که نه قلب ندارن و نه احساس 

من قلبم برای اون میتپه اما اون حتی درک نمیکنه تپیتن یعنی چی 

امکان نداره

چرا هست امکان داره . دلیل پس زدن شما چی بود؟ تونستی از زیر زبونش بکشی بیرون . شاید کسی دیگه رو دوست داشته جلوتر از شما

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
ذات مرد  شکارگر بودن اش هست و وقتی خودش پا پیش می ذاره اون حس ارضا می شه . از لحاظ روانی طبیق پ ...

میبینی درست گفتم شما حتی پیامت حذف کردی حتی با یک اسم فیک و یک فضای مجازی نامعلوم حتی نمیخوای بگی کسی رو دوست داشتی

. . . . . . .درسته تا حالا توی این مدت کوتاه چندتا خانوم بهم درخواست داده . به نظرات چرا . چون ...

نه من اتفاقا یه آدم کاملا منطقی هستم و واقعا اون کسی رو که دوست داشتم واقعی دیدمش با همه خوبی ها و بدی هاش

خیلی موقع ها منم رنجوند خیلی وقتها هم کمک کرد اما من شیفته اون شدم اما اون قلب نداشت ........💔

میبینی درست گفتم شما حتی پیامت حذف کردی حتی با یک اسم فیک و یک فضای مجازی نامعلوم حتی نمیخوای بگی کس ...

پیامی که فرستادم و پاک اش کردم دلیل اش بود .

اقایون دو قشرن

مرد

نر

نرها یا توهین و تحقیر میکنن یا سوئ استفاده

و در هر صورت قضیه رو به همه میگن

مردها یا با احترام عذر خواهی میکنن یا اگه با شرایط مورد نظرشون بخوره در مورد خواستگاری از دختر صادق بی شیله پیله فکر میکنن

ولی در هر صورت تا اخر عمر به هیچ کسی نمیگن

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر