2789
عنوان

غیرتی شدن😂

299 بازدید | 14 پست

چند شب پیش خونه بابام بودم از قبل یه شماره همش بهم زنگ میزد و چرندیات میگفت قطع میکرد من بلاک میکردم باز با ی خط دیگ مزاحم میشد بگید خبببب  

بعد پیش داداشم نشسته بودم گوشیم زنگ خورد جواب دادم باز مزاحمه بود تا گفتم الو گفت الو کجایی  اینقدم دیگ صمیمی شده بود  

من قطع کردم 

وای داداشمو میگید بلند شد

وایساد داد زدن بخدا کل رگای گردنش زده بود بیرون من از شدت خنده داشتم زمینو گاز میزدم  اما اون کاملا عصبی و جدی بود سریع شماره رو گرفت و کلی دادو بیداد کرد  

و قطع کرد 

خلاصه دادای بشه ی من جواب داد و دیگ اون مردک زنگ نزد 

داداشم خیلی کوچولوهه واسه همین من همش میخندیدم  

بعدشم منو بوس کرد گفت ابجی اگر یبار دیگ زنگ زد برو شکایت کن گفتم ای بروی چشم 

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی :)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس شوهر کنی داستان میشه

منم شوهر کرده بودم داداشم همش پیگیر من بود😅😅😅

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

گفتم ۳۰ سالشه 😑😑

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....
عزیزم شوهر دارم    

کیر نمیده ب شوهرت؟؟؟ خخ

مال من شوهرم نزدیک من میومد 

این لنتی هم میومد وسط ما😅

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

کیر نمیده ب شوهرت؟؟؟ خخ مال من شوهرم نزدیک من میومد  این لنتی هم میومد وسط ما😅

ن اصلا کاری نداره تاحالا حسم نکردم یه درصد ک داره حسادت میکنه ولی چند بار پرسیده کیو بیشتر دوست داری من یا اونو  

ن اصلا کاری نداره تاحالا حسم نکردم یه درصد ک داره حسادت میکنه ولی چند بار پرسیده کیو بیشتر دوست داری ...

من واقعا باهاش داستان دارم اصلا جاش نیس بخام اینجا تعریف کنم ولی کلی میخندم وقتی بهش فکر میکنم خخ

من واقعا باهاش داستان دارم اصلا جاش نیس بخام اینجا تعریف کنم ولی کلی میخندم وقتی بهش فکر میکنم خخ

داداش تو چندسالشع ؟

یعنی در این حد گیر میده بهتون  

داداش تو چندسالشع ؟ یعنی در این حد گیر میده بهتون    

الان شده ۱۴

ینی حدودا یک هفته دیگه میشه ۱۴