2777
2789

دو روز پیش رفته به ی زن ک ی بچه داره از خودشم بزرگ تره پیام روز زن مبارک موفق باشید داده ... اونم سین کرده ج نداده دو روز خودمو میزنم گریه میکنم هرچی میپرسم میگه نمیدونم چرا همیچن کاری کردم ببخش اینا ... این اصلا همچین مردی نبود نمیدونم چش شده ... انقد دوسم داره هیچی برام کم نمیزارع ولی چرا اخه چرا ... اینستاش دیلیت میکنم تا دیک نباشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینستاشو دیلیت نکن اتفاقا

قایمکی بزنش سر گوشی خودت ب اونم نگو

بهش بگو این دفعه بخشیدت اینستاتم پاک نمیکنم

دیگ کاری ب کارت ندارم خودتی و وجدانت

ببین چی میکنه 

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم ، چشممان کور سزاوار همین شب بودیم ...  از ماست که بر ماست ...
اینستاشو دیلیت نکن اتفاقا قایمکی بزنش سر گوشی خودت ب اونم نگو بهش بگو این دفعه بخشیدت اینستاتم پاک ...

من یواشکی اینستاش داشتم همینجوریم فهمیدم ... ن ببخش نبایذ باشه قبلنم بهش اخطار داده بودم خوشم نمیاد به زنی شوخی کنی یا چی میدونست ...  ولی با این حال اینکارو کرد تازه بعدشم چتشو پاک کرد

من یواشکی اینستاش داشتم همینجوریم فهمیدم ... ن ببخش نبایذ باشه قبلنم بهش اخطار داده بودم خوشم نمیاد ...

پس حواست باشه بهش ادمای اینطوری خیلی کم پیش میاد درست شن معمولا زرنگ تر میشن و پنهان کار تر

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم ، چشممان کور سزاوار همین شب بودیم ...  از ماست که بر ماست ...
پس حواست باشه بهش ادمای اینطوری خیلی کم پیش میاد درست شن معمولا زرنگ تر میشن و پنهان کار تر

دلم نمیخواد دیگ باهاش زندگی کنم چون بچه هم ندارنم میترسم فردا باردار شدم یا بچه سرم گرم  کرد من بدبخت تر کنه ... منم تو شهر غربیبی زندگب میکنم دیگ واقعا خسته ام

دلم نمیخواد دیگ باهاش زندگی کنم چون بچه هم ندارنم میترسم فردا باردار شدم یا بچه سرم گرم  کرد من ...

حواست باشه بچه دار نشی

شایدم واقعا منظور بدی نداشت از تبریک گفتن 

ولی حداقل یکی دو سال دیگ جلوگیری کن

حواست باشه بچه دار نشی شایدم واقعا منظور بدی نداشت از تبریک گفتن  ولی حداقل یکی دو سال دیگ جل ...

من مشکل دارم همین الانشم دکتر میرفتم یسال نیم بود بچه دار نمیشدیم ی سقطم داشتم  اگ دیگ دکتر نرم خدا میدونه کی بچه داریشم

من مشکل دارم همین الانشم دکتر میرفتم یسال نیم بود بچه دار نمیشدیم ی سقطم داشتم  اگ دیگ دک ...

خدا کمکت کنه عزیزم مرتب تحت درمان باش ک مشکل نازایی پیدا نکنی خودت ولی اقدامم نکن واسه بارداری فقط مراقب بدن خودت باش