2777
2789
عنوان

خاستگار زشت

| مشاهده متن کامل بحث + 1031 بازدید | 123 پست
حالا اگه یکی خوشکل باشه اخلاق نداشته باشه چی عزیزم منم به خاطر چهرش ردش کردم ولی الان پشیمونم

همه اینارو میگم ولی یک ذره کوتانمیان 

انشاالله هرچی صلاحته سرراهت باشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حالا اگه یکی خوشکل باشه اخلاق نداشته باشه چی عزیزم منم به خاطر چهرش ردش کردم ولی الان پشیمونم

منم بخاطر چهره رد کردم عین چی پشیمونم و کسی که بنظرم ظاهر خوبی داشت خاستم ک نگم برات از اخلاق و رفتارای گندش😞 

خیلی خوبع پس معلومه دوستت داره  تو هم حمایت‌ ش کن بزار ی کم زمان بگذره انشالله کم کم راصی میشن

آخه بدبختی اینه که چون می‌خوان ایشون ازچشمم بیفته،خاستگار جدید راه میدن اونم بدون مشورت بامن

دقیقا همینه، من خودم ی آدمی را بخاطر قیافه اش با عرض شرمندگی تحقیر کردم و اذیت کردم بعدها که بیشتر ش ...

منم چندسال پیش یه خواستگار داشتم وقتی اومدن خونمون و دیدمش تو دلم گفتم این آقا چطور اومده خواستگاری من  به قدری خوشگل و خوشتیپ بود ولی تو مراحل اشنایی انقد اخلاقش بد بود و خصلت های بدی داشت که ازش بدم اومد و اونهمه جذابیتش ازچشمم افتاد،اصلا زیبایی ربطی به انسانیت نداره

عکس پروفایل خودمم،لطفا کپی نکن گل  .       .   ★🌙   .  •  °      •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  °            
چه خوشگلایی که ادم با دیدن اخلاق بدشون ازشون متنفر میشه و دیگه زیباییشون به چشم نمیاد

دقیقا اینک بگن قیافه شخصیت میاره خیلی مسخره اس خیلی از دانشمندامون پزشکامون قیافه زیبایی ندارن ولی تو کل دنیا باعث افتخارن 

اگر موقعیتشم نبود،قبول میکردم  من موقعیت خوب برای ازدواج زیاد داشتم ولی اینو بادلایل عقلی می‌خ ...

اصلا از حرفت کوتاه نیا با خواستگار جدید روبرو نشو

با این اقا درمیون بذار ک جوابت مثبته

شما چندسالته؟ 

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠
منم بخاطر چهره رد کردم عین چی پشیمونم و کسی که بنظرم ظاهر خوبی داشت خاستم ک نگم برات از اخلاق و رفتا ...

من برعکس استاتر همه راضی بودن من ناراضی واقعا  از همه لحاظ موقعیتش خوب بود ولی من دلم راضی نبود