2777
2789
عنوان

خاستگار زشت

| مشاهده متن کامل بحث + 1031 بازدید | 123 پست
منم چندسال پیش یه خواستگار داشتم وقتی اومدن خونمون و دیدمش تو دلم گفتم این آقا چطور اومده خواستگاری ...

دقیقا اخلاق و رفتار تاثیر خیلی خیلی زیادی در جذابیت داره قیافه فقط همون روزای اوله، اما رفتار و اخلاق اثرش همیشگی و آدم را دوس داشتنی میکنه

من از اخلاق بد میترسم واقعاً 

اخلاق بد ترسناکم هست واقعا،اخلاق خوب چهره رو هم به چشم ادم قشنگ میکنه ولی اخلاق بد رو هیچ جوری نمیشه تحمل کرد

عکس پروفایل خودمم،لطفا کپی نکن گل  .       .   ★🌙   .  •  °      •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  °            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا از حرفت کوتاه نیا با خواستگار جدید روبرو نشو با این اقا درمیون بذار ک جوابت مثبته شما چندسالت ...

این آقا می‌دونه جوابمو 

گفته یه جفت کفش میگیرم،اینقدر میرم ومیام تاراضی بشین 

22

من برعکس استاتر همه راضی بودن من ناراضی واقعا  از همه لحاظ موقعیتش خوب بود ولی من دلم راضی نبود ...

دیگه وقتی سن کم باشه و آدم دل خودش راضی نباشه هم واقعا سخته چون اون زن و شوهر قراره رابطه عاطفی و نزدیک داشته باشن باید به دل هم باشن اما وقتی نگاه مون از زاویه درستی باشه می‌فهمیم زیبایی به اینکه مردی بهت آرامش بده نه قد و هیکل بالایی داشته باشه😕

دقیقا اخلاق و رفتار تاثیر خیلی خیلی زیادی در جذابیت داره قیافه فقط همون روزای اوله، اما رفتار و اخلا ...

فعلاً که فکر میکنن خانوادش منو پرکردن ونمیذارن برم سرکار چون محل کارم به خونشون نزدیکه ومیگن میان باهات حرف میزنن 

این آقا می‌دونه جوابمو  گفته یه جفت کفش میگیرم،اینقدر میرم ومیام تاراضی بشین  22

انگار خودتم محبتش به دلت افتاده 

امیدوارم هرچی صلاحته پیش بیاد

واقعا به قیافه نیست اینو بزرگترا باید به بچه ها یاد بدن الان برعکس شده متاسفانه

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠
دیگه وقتی سن کم باشه و آدم دل خودش راضی نباشه هم واقعا سخته چون اون زن و شوهر قراره رابطه عاطفی و نز ...

منم اصلاً به ظاهر توجه نمیکنم ولی خانواده اذیت میکنم منو هرروز اعصابم خورد میکنن 

منم اصلاً به ظاهر توجه نمیکنم ولی خانواده اذیت میکنم منو هرروز اعصابم خورد میکنن 

حق داری، خیلی خوبع ک با وجود سن کم ات عقلت از اونا بیشتر میرسه و میدونی انسانیت و اخلاق بر چهره ارجحیت داره

انگار خودتم محبتش به دلت افتاده  امیدوارم هرچی صلاحته پیش بیاد واقعا به قیافه نیست اینو بزرگت ...

نمیدونم شاید 

خدا کنه 

تازه من گفتم اگه بزرگترا اجازه بدن بریم مشاوره که نمیذارن