2777
2789
عنوان

خاستگار زشت

| مشاهده متن کامل بحث + 1031 بازدید | 123 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمئنم  مردم رو اسم اینا قسم میخورن

مردم از روی سلام علیک همسایگی و آشنایی نظرمیدن ویه عده رو تایید میکنن ولی سعی کنید خیلی خیلی دقت کنید و خوب از اخلاقش آگاه بشید ،چون خانوادتون مخالفن اگر ازدواج کنید و خدایی نکرده اخلاقش بد دربیاد خیلی اذیتتون میکنن هردوطرف

عکس پروفایل خودمم،لطفا کپی نکن گل  .       .   ★🌙   .  •  °      •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  °            
اگه آدم خوبی و دوسش داری  محکم بایست بگو برام مهم نیست کوتاه نیا  مرد خوب این دوره کم پید ...

فعلاً کوتاه نیومدم،اینا هم میگن دیگه نرو سرکار که این بیاد ببینت

یعنی ادمای زشت بی شخصیتن؟؟؟؟عجب استدلالی دارن ادمای خوش قیافه و با شخصیت    

چه خوشگلایی که ادم با دیدن اخلاق بدشون ازشون متنفر میشه و دیگه زیباییشون به چشم نمیاد

عکس پروفایل خودمم،لطفا کپی نکن گل  .       .   ★🌙   .  •  °      •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  °            
مردم از روی سلام علیک همسایگی و آشنایی نظرمیدن ویه عده رو تایید میکنن ولی سعی کنید خیلی خیلی دقت کنی ...

من خودم عین کف دست میشناسمش،خونشونم نزدیک محل کارمه

چه خوشگلایی که ادم با دیدن اخلاق بدشون ازشون متنفر میشه و دیگه زیباییشون به چشم نمیاد

دقیقا همینه، من خودم ی آدمی را بخاطر قیافه اش با عرض شرمندگی تحقیر کردم و اذیت کردم بعدها که بیشتر شناختمش اینقدر این آدم با اخلاق خوب و انسانیتش بهم محبت کرد که شرمنده شدم و تو چشمم زیباترین آدم دنیا شد و دیگه نظرم در مورد آدمها 

نسبت به قیافه نیست واقعا نگاه آدم باید تغییر کنه تا بفهمیم جذابیت به رفتار و تاثیری ک روی بقیه داریم 

شما خودت اول موقعیتشو گفتی بعد قیافه  مشخصه بخاطر موقعیتش جوگیر شدی

اگر موقعیتشم نبود،قبول میکردم 

من موقعیت خوب برای ازدواج زیاد داشتم ولی اینو بادلایل عقلی می‌خوام