2777
2789
عنوان

خاستگار زشت

| مشاهده متن کامل بحث + 1031 بازدید | 123 پست
بچه حداقل باید ۱۶ ساله بشه تا انواع عملا رو انجام بده ۱۶ سال تحمل و از خودت بدت اومدن کم نیستا

اینم هست

و اما نیمه شبی خواهم رفت از دنیایی که مال من نیست...از زمینی که مرا بیهوده بدان بسته اند💔... 
یعنی چه شکلیه بنده خدا؟من بخدا تاالان آدم زشت ندیدم . میشه بگی چکارس؟

منم ادم زشت ندیدم تاحالا،نمیدونم اون بنده خدا چه شکلیه که خانواده استارتر جلوش جبهه گرفتن

عکس پروفایل خودمم،لطفا کپی نکن گل  .       .   ★🌙   .  •  °      •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  °            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه حداقل باید ۱۶ ساله بشه تا انواع عملا رو انجام بده ۱۶ سال تحمل و از خودت بدت اومدن کم نیستا

شاید بچه به مادرش رفت حالا  تازه یه عده پدر مادر معمولی دارن ولی خودشون به شدت زیبان همسایه کلثوم اینا  البته بازم استارتر باید تصمیم بگیره

عکس پروفایل خودمم،لطفا کپی نکن گل  .       .   ★🌙   .  •  °      •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  °            
شاید بچه به مادرش رفت حالا   تازه یه عده پدر مادر معمولی دارن ولی خودشون به شدت زیبان همسایه ک ...

حالا ما که طرفو ندیدیم ولی خب لابد خیلی زشته که همه مخالفن ، زیبایی هم که ژنتیکیه هرکار کنی باز به ارث میرسه 😌😂

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

اصلاً قیافش مهم نیست  اخلاق وکردارش،انسانیتش

اخلاقش واقعا خوبه!!!! مطمﺋنید که ادای خوبارو درنمیاره!!! اخه بعضی اقایون موقع خواستگاری و اشنایی خیلی خوب فیلم بازی میکنن