2777
2789

سلام قشنگای من کادو روز زن با توجه به شناختی که از همسرم داشتم میدونستم چیزی نمیگیره تازه ما سال اول زندگی مشترکمونه آقا چون تعطیل بود تا ده خوابید منم کلی آرایش کردم که مثلع بریم آتلیه عکس بگیریم وقتی بیدار شد متاسفانه عشقش زد بالا و آرایشمو بهم ریخت باعث شد صورتم یه جاهاییش قرمز بشه😪😂منم قهر کردم دیگه ظهر کلی التماس کزد منم دلم نیومد اشتی کردم رفتیم بیرون ناهار بخوریم اونم یه رستوران خیلی ساده البته چون خیلی گرسنه بودیم مجبور شدیم وگرنه اقایی برا شکمش از حق نگذریم خیلی خرج میکنه😂و بعدشم گفت عزیزم اینم کادو روز زن ناهارم کادوس دیگه😂😂منم راضی ام به رضای خدا😅😉

من باتوکل خدا به آغوش تو خواهم رسید😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر منم چون به شکمش میرسه همیشه کادوش همینه و فقطم بخاطر خودشه

و گرنه من بارها گفتم دوست ندارم خیلی

همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو‌ ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔
بازم خداروشکر کن 

واقعا خدارو شاکرم😅😂ولی دلم گرفت اخه چرا کادو نمیده حالا یه چی ارزون مگه چی میشه منم گفتم انشاالله برا سال آینده اصلا به روشم نیارم والا

نوش جونتون 😂

منم با اینکه اولین ساله عقدم و از اونجایی که شوهرم مناسبتا رو یادش نمیمونه به خاطره مشغله ی کاری 

صبحش داشتیم صبحانه می‌خوردیم بهش گفتم پول بزن به کارتم می‌خوام برم برا خودم کیک بگیرم بخورم واسه روزه زن 🤭

خلاصه عصرش دیدم سه تا شال واسه منو و مامانم و مامانش گرفته آورده 😅😅😅😅

واقعا خدارو شاکرم😅😂ولی دلم گرفت اخه چرا کادو نمیده حالا یه چی ارزون مگه چی میشه منم گفتم انشاالله ...

والا شوهرمن همون تبریک خشک وخالی هم نگفت اینکه دیگه خرج نداره....بازم دم شوهرشما گرم ناهار ک خرج کرده😍😍

شوهر منم چون به شکمش میرسه همیشه کادوش همینه و فقطم بخاطر خودشه و گرنه من بارها گفتم دوست ندارم خیل ...

اره همون پول رستوران بده یا شال بگیرن بخدا من توقعم زیاد نیست اونم دستش به دهنش میرسه ولی نگرفت دلم خیلی گرفت نمیدونم چرا اینکارو میکنه 

والا شوهرمن همون تبریک خشک وخالی هم نگفت اینکه دیگه خرج نداره....بازم دم شوهرشما گرم ناهار ک خرج کرد ...

عشقم من اولین سال زندگی مشترکمون بود واقعا حقم نبود دلم خیلی گرفت😔

اره همون پول رستوران بده یا شال بگیرن بخدا من توقعم زیاد نیست اونم دستش به دهنش میرسه ولی نگرفت دلم ...

شکهر منم اوایل همینجور بود ولی چند ساله خوب شده همه مناسبت ها کادو میگیره

اره همون پول رستوران بده یا شال بگیرن بخدا من توقعم زیاد نیست اونم دستش به دهنش میرسه ولی نگرفت دلم ...

شوهر منم تبریک نگفت بش گفتم گف عزادار بودم بخاطر فوت پسر عموم .یعنی کلا بهونه دارن🤐🌚😅 بعدم طلب بخشش کرد منم عفو کردمش

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

نوش جونتون 😂 منم با اینکه اولین ساله عقدم و از اونجایی که شوهرم مناسبتا رو یادش نمیمونه به خاطره م ...

اخی عزیزم 😍انشاالله خوشبخت بشی قشنگم مبارکتم باشه کادوت...اره ولی ایشون عمدا نمیگیره😥

شوهر منم تبریک نگفت بش گفتم گف عزادار بودم بخاطر فوت پسر عموم .یعنی کلا بهونه دارن🤐🌚😅 بعدم طلب بخ ...

عزیزم😅خدا برات نگهش داره انشاالله سال اینده یه کادو عالی بهت بده