2777
2789
عنوان

جوش صورت 🥺

398 بازدید | 44 پست

چند روز پیش چندتا جوش زدم محلول کیندامایسین از داروخانه گرفتم میزدم فرداش دیدم چندتا دیگه جوش زدم دوباره رفتم داروخانه گفتم اثر نداشت رفتم سرم ضد جوش گرفتم اونم زدم صبح پاشدم دیدم صورت نابود شده حالم خیلی بده تا حالا انقدر جوش نزده بودم 🥲🥲

هرچی بزنی بدتر میشه تنها راهش اینه هیچ کاری نکنی و دست به صورتت نزنی این تجربه منه

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم پانژل جوش ها رو خشک می کنه  ژل سالسیک اسید بیوآکوا هم خوبه

این دو تا در کنار روتین پوستی جوش ها رو کم میکنه و بعد از بین میبره این تجربه خودم است

هر آنچه که امروز داریم آرزوی دیروز ماست                                                                                            

این دو تا در کنار روتین پوستی جوش ها رو کم میکنه و بعد از بین میبره این تجربه خودم است

مرسی عزیزم♥️

یه جا خوندم محلول کیندامایسین اول باعث میشه صورت بریزه بیرون ولی فکر کنم به صورت من نمیسازه

هرچی بزنی بدتر میشه تنها راهش اینه هیچ کاری نکنی و دست به صورتت نزنی این تجربه منه

نزدیک دو هفته اس آرایش نمیکنم این اواخر دیگه از این محلول استفاده کردم باز بدتر شدم🥲

نزدیک دو هفته اس آرایش نمیکنم این اواخر دیگه از این محلول استفاده کردم باز بدتر شدم🥲

اره لامصبا خیلی زمان میبره تا برن من اصلا جوش نمیزدم ولی جدیدا زیاد میزنم دکتر گفته بخاطر استرسیه که برا کنکور داری باید تحمل کنی

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤
باید برم بخرم 🥲

من با این روتین پوستی دیگه جوش نزدم 

ژل ضد جوش ایویم برای صبح 

آبرسان چای سبز فارماسی

مرطوب کننده ضد جوش نوتروژینا 

ضد آفتاب بی رنگ سینره 

اگر در روز آرایش می کنی ضد آفتاب رنگی مدیسان ، دی دی لافارر ، بی بی یا سی‌سی فارسی 

برای شب

فوم زرد چوبه نوتروژینا 

تونر سبز الارو 

آبرسان 

مرطوب کننده

چند روز یکبار هم ماسک کربن هیدرودرم اگر نمی تونی همه رو تهیه کنی پیشنهاد فوم مرطوب کننده پانژل ژل سالیسیلیک بیوآکوا 

در برند بیوآکوا فقط ژل سالسیک اسیدش خوبه

شب هایی که پانژل میزنی به جز تونر هیچی نزن و همینطور برای ژل 

انشاالله جواب میگیری

فقط برای پانژل و ژل سالیسیلیک اسید برای اینکه پوستت خشک نشه اول از دو روز در هفته شروع کن

هر آنچه که امروز داریم آرزوی دیروز ماست                                                                                            

اره لامصبا خیلی زمان میبره تا برن من اصلا جوش نمیزدم ولی جدیدا زیاد میزنم دکتر گفته بخاطر استرسیه که ...

استرس نداشته باش عزیزم مطمئن باش همون قدر که داری تلاش میکنی نتیجه اشو میبینی ♥️😘