2777
2789
عنوان

جوش صورت 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 44 پست
استرس نداشته باش عزیزم مطمئن باش همون قدر که داری تلاش میکنی نتیجه اشو میبینی ♥️😘

ممنون😍 

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من با این روتین پوستی دیگه جوش نزدم  ژل ضد جوش ایویم برای صبح  آبرسان چای سبز فارماسی م ...

بی بی یاسی سی فارماسی

هر آنچه که امروز داریم آرزوی دیروز ماست                                                                                            

مرسی عزیزه دلم 🥺🫀 بوس بهت😘

خواهش می کنم عزیزم اگر هر سوالی درباره روتین یا محصولات داشتی بپرس من خیلی محصول استفاده کردم تا روتین خودمو پیدا کنم

انشاالله جواب می گیری عزیز

خواهش می کنم عزیزم اگر هر سوالی درباره روتین یا محصولات داشتی بپرس من خیلی محصول استفاده کردم تا روت ...

عزیزم

عزیزم همون یکی از ه ضدجوشات ادامه بده مصرفش

خاصیت ضد جوش هاهست که بار اول که استفاده میکنی کل صورت برون ریزی میکنه اونا جوشای پنهان یا زیر پوستیت هستن که ریختن بیرون

یع مدت کلیندامیسین ادامه بده یه ده روز

میبینی کم شدن

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم
تو خونه ام ضد آفتاب بزنم ؟

عزیزم هر ضد آفتاب بی رنگی استفاده نکن چون بعضی هاش بخاطر زینک اکساید زیاد باعث جوش میشه مثل ضدآفتاب لافارر کاملا باعث جوش میشه

مرسی قربونت برم چقدر تو مهربونی🥺♥️😘

قربونت عزیزم دعا کن دخترم شفا بگیره