2777
2789

چند سال پیش همسایه هم بودیم واقعا آدمای خوبی بودن مادرش متین و آروم پدرشم ازین آدمایی ک بدون هیچ چشم داشتی کلی کار خیر انجام داده ک کسی خبر نداره(اینم خودش ب من گفت) 

خلاصه که یه عروسم دارن و 2 تا خواهر شوهرم قراره داشته باشم ک متاهلن و بچه دارن

جو خانوادشون ب شدت صمیمیه عروسه هم فامیلشون بوده ولی خب من اگ ازدواج کنیم احساس میکنم غریب باشم بینشون آخه میگم فقط چندسال همسایه بودیم ولی با توجه ب با فرهنگ بودنشون خوب باهام رفتار خواهند کرد اما منم ک نمیدونم چقدر و چجوری باهاشون رفتار کنم🤦‍♀️

🌧️🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نباید خیلی صمیمی شد 

همیشه ی حد و مرزی باید باشه 

نه خیلی خشک 

نه خیلی دیگه صمیمی 

حد وسط 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

هرطور جاری هات باهاشون رفتار میکنن رفتار کن به هر حال اونا دیگه این دوران تورو گذروندن که به این نتیجه رسیدن رفتارشون اینجوری باشه ،از همون اولم نرو بشور وبساب براشون کنی ک دیگه وظیفه ت میشه مثلا ظهر ظرف شستس شب نشوررررر

میشه برا شفام یه صلوات بفرستی ؟؟ان شا ءالله ک حاجتروا شی به امید خدا
نباید خیلی صمیمی شد  همیشه ی حد و مرزی باید باشه  نه خیلی خشک  نه خیلی دیگه صمیمی& ...

خب اون حد وسطو من نمیدونم، مثلا مادرشوهرو حتما مامان باید صدا کرد؟چیز دیگ ای نمیشه حالا🤦‍♀️

🌧️🤍

همه چیز به شعور و فرهنگ خانوادگیشون بستگی داره اگه اونا خوب باشن و فقط لب و دهن نباشن مطمئنن توهم بهترین عروس میشی براشون .اما درکل زیاد صمیمی شدن با خانواده شوهر خوب نیست و حدود رعایت بشه به نفع خودت و زندگیته .مهربان باش ولی کسی نباش که ازت سو استفاده بشه

گاهی با یه اشتباه نوزده نمیشی ، صفر میشی
خب اون حد وسطو من نمیدونم، مثلا مادرشوهرو حتما مامان باید صدا کرد؟چیز دیگ ای نمیشه حالا🤦‍♀️

مامان صدا کردن مشکل نداره عزیزم 

اینکه یک سره پلاس نباشی خونشون 

هرحرف و تعریفی نکنی با خواهر شوهرا و چیزای دیگه 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
همه چیز به شعور و فرهنگ خانوادگیشون بستگی داره اگه اونا خوب باشن و فقط لب و دهن نباشن مطمئنن توهم به ...

دقیقا وقتی خودشون خوب باشن عروس هم خوب میشه

خانواده شوهرمن انقدر با خسیس بازی وخشک بودنشون حرصم دادن احترامشون کم شد

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

دقیقا وقتی خودشون خوب باشن عروس هم خوب میشه خانواده شوهرمن انقدر با خسیس بازی وخشک بودنشون حرص ...

اره برا منم فقط از من انتظار دارن که خوب باشم و از گوشت بدن خودم بکنم بدم بخورن باز ازم ناراضی هستن وتشکرواینا اصلا حالیشون نیس انگار وظیفمه هرچی خوبی بکنم اما خودشون دریغ از یک قدم که برا من و شوهرم بردارن

گاهی با یه اشتباه نوزده نمیشی ، صفر میشی