میهمن مدیر استارتر عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 588 عنوان قیمت یخچال فریزر دوقلوی الجی چنده؟ 712 بازدید | 21 پست بابام یکی از دوستاش گفت من آشنا دارم از دبی میاره قیمتشو گفتن اصله ۷۶میلیون بنظرتون راس گفته یا تقلبیه 1402/10/15 | 10:03 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 17912 ایرانیا این قیمته الجی فک کنم دور بر ۲۰۰ باشه قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
میهمن مدیر استارتر عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 588 والا من دوو ب این قیمت خریدم مبارکت باشه منم نگران اینم اصل نباشه بابام میگه خودشم چن ساله خریده اصله
ماماگل عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 14096 این پیجای بانه وجوانرود هم همینطور قیمت میدن.مثلا ظرفشویی الجی خریدن آشناها از جوانرود ۲۳تومن ❤
۹۸ashe عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 2568 مبارکت باشه منم نگران اینم اصل نباشه بابام میگه خودشم چن ساله خریده اصله بله دوستم دوماه پبش گرفتم همین قیمت تقریبا
میهمن مدیر استارتر عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 588 از جنوب بگیر چون مستقیم از دبی میارن اصله از جنوب میگیریم باقیمت۷۶ تومن یعنی واقعا اصله؟ اخه دوقلوعه
golbanoo79 عضویت: 1401/09/10 تعداد پست: 497 مبارکت باشه منم نگران اینم اصل نباشه بابام میگه خودشم چن ساله خریده اصله مرسی عزیزم منم اون موقع ک میخواستم بخرم با ۱۲ میلیون بیشتر میگف برات الجی میارم از عسلویه و اصل و اینا ولی خب گارانتی نداشت منم ترسیدم
لیلا۱۸۲ عضویت: 1399/07/30 تعداد پست: 18777 از جنوب میگیریم باقیمت۷۶ تومن یعنی واقعا اصله؟ اخه دوقلوعه ما خودمون جنوبیم، محصولات بوش سامسونگ، ال جی همشون اصلن اینجا البته مورد شما رو نمی دونم اگه بخوای برات قیمت می گیرم
میهمن مدیر استارتر عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 588 ما خودمون جنوبیم، محصولات بوش سامسونگ، ال جی همشون اصلن اینجا البته مورد شما رو نمی دونم اگه ب ... میشه قیمت اگه دونستی بهم بگی عزیزم الجی دوقلو
میهمن مدیر استارتر عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 588 ما خودمون جنوبیم، محصولات بوش سامسونگ، ال جی همشون اصلن اینجا البته مورد شما رو نمی دونم اگه ب ... تلویزیون الجی هم هست اونجا ؟
diyana75 عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 29236 ما خودمون جنوبیم، محصولات بوش سامسونگ، ال جی همشون اصلن اینجا البته مورد شما رو نمی دونم اگه ب ... از اونجا اگه بخوایم بگیریم کرایه باربریش چه قدر میشه تا تهران ؟؟؟
لیلا۱۸۲ عضویت: 1399/07/30 تعداد پست: 18777 تلویزیون الجی هم هست اونجا ؟ همه وسایل خانگی با مارک های اصل هست، بهم درخواست دوستی بده رفتم بیرون برات سوال می گیرم