2821
2789
خدا به دلت آرامش بده...

۴سال گذشته دیگه برام مهم نیست.۲سال حالم بد بود ولی. حتی به تلافی فکر میکردم که خداروشکر گذشت و انحام ندادم.خیلییی سخت بود مثل مرگ عزیز درون حد شوکه کننده 

آدم ها گاهی چوب اشتباهاتشان را جای دیگری می خورند.جایی که حتی فکرش راهم نمی کنند.حواستان باشد چوبی که به احساس و زندگی دیگران می زنیم؛ تاوان دارد.این دل شکستن ها، این بی انصافی ها ،این بازی دادن ها همه اش تاوان دارد

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

۴سال گذشته دیگه برام مهم نیست.۲سال حالم بد بود ولی. حتی به تلافی فکر میکردم که خداروشکر گذشت و انحام ...

میدونم....با گوشت واستخونم حسش کردم.‌...

واسه من چتی بود با عشق سابقش.. وقتی مچش گرفتم میگ خودش پیام داد و....

💕 اللهم صل علی محمد وال محمد 💕
میدونم....با گوشت واستخونم حسش کردم.‌... واسه من چتی بود با عشق سابقش.. وقتی مچش گرفتم میگ خودش پیا ...

چی بگم تا وقتی رابطه دارن دردت تازس پس.حتی رابطه تموم بشه چندسال طول میکشه اروم شی.شوهرمن ک یک سال باهاش بود مسافرتم میرفتن عکساشم برام فرستاد زنه

آدم ها گاهی چوب اشتباهاتشان را جای دیگری می خورند.جایی که حتی فکرش راهم نمی کنند.حواستان باشد چوبی که به احساس و زندگی دیگران می زنیم؛ تاوان دارد.این دل شکستن ها، این بی انصافی ها ،این بازی دادن ها همه اش تاوان دارد
چی بگم تا وقتی رابطه دارن دردت تازس پس.حتی رابطه تموم بشه چندسال طول میکشه اروم شی.شوهرمن ک یک سال ب ...

نه دیگ نیستن...دخترو تهدید کردم...همچنینن همسرم ...کلی آیه قرآن قسم خورد برام...هنوزم بهش شک کردم خودشم میدونه میگه حقت میدم فراموش نمیکنی...

💕 اللهم صل علی محمد وال محمد 💕

نوچ خیانت جنسی نه مگر فقط در حد ترسوندش باشه که برگرده بع زندگی 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨