۴سال گذشته دیگه برام مهم نیست.۲سال حالم بد بود ولی. حتی به تلافی فکر میکردم که خداروشکر گذشت و انحام ندادم.خیلییی سخت بود مثل مرگ عزیز درون حد شوکه کننده
آدم ها گاهی چوب اشتباهاتشان را جای دیگری می خورند.جایی که حتی فکرش راهم نمی کنند.حواستان باشد چوبی که به احساس و زندگی دیگران می زنیم؛ تاوان دارد.این دل شکستن ها، این بی انصافی ها ،این بازی دادن ها همه اش تاوان دارد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میدونم....با گوشت واستخونم حسش کردم.... واسه من چتی بود با عشق سابقش.. وقتی مچش گرفتم میگ خودش پیا ...
چی بگم تا وقتی رابطه دارن دردت تازس پس.حتی رابطه تموم بشه چندسال طول میکشه اروم شی.شوهرمن ک یک سال باهاش بود مسافرتم میرفتن عکساشم برام فرستاد زنه
آدم ها گاهی چوب اشتباهاتشان را جای دیگری می خورند.جایی که حتی فکرش راهم نمی کنند.حواستان باشد چوبی که به احساس و زندگی دیگران می زنیم؛ تاوان دارد.این دل شکستن ها، این بی انصافی ها ،این بازی دادن ها همه اش تاوان دارد