2789
عنوان

لغو کاربری

| مشاهده متن کامل بحث + 1563 بازدید | 131 پست
از یه طرف دفاع کردنش از فزوعی مشکوک میزنه آخه چه دلیلی داره بیای جایی که اصلا تگت نکردن و مربوط به ف ...

اره خوب واقعا چه دلیلی داره جاییکه ازش حتی اسمم نبردن فوری پیداش بشه ادای ریش سفیدارو دربیاره🤔

🫡

اره خوب واقعا چه دلیلی داره جاییکه ازش حتی اسمم نبردن فوری پیداش بشه ادای ریش سفیدارو دربیاره🤔

تازه برا نی نی یار تعیین تکلیف هم میکنه 

میگه یا تاپیکو قفل کن یا تعطیل😑🤣 

خوشم میاد نی نی یار اصلا به حرفاش اهمیت نمیده

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

@ازسارابپرس‍ یاد بگیر جاییکه بهت مربوط نیست نظر ندی عزیزم😘فزوغی کم کاری نکرده که با تذکر امثال شما ...

هر چی بیشتر پیش میره بیشتر مطمئن میشم فزوعی بچه نیست 

فکر کنم یه مرد مریضه 

آخه چطور ممکنه یه بچه 24 ساعته تو سایت باشه 

تازه این کاربریهاش مال دو سال پیشه

@مزدا۳‍ @maman3gol‍ @سوژین72سابق‍ @مستشار۷۷‍ @3سه1403‍ خانما صاحاب تاپیک با این ک لینک گذاشتمِ فزوغی ...

وقتی نظارت درست رو سایت نباشه همین میشه.

یکی تاپیک زده،چنااان تمام قدددد از این کاربر دفاع کرده بیا و ببین!!!

هی ام بچه ست بچه است میکردن.

چطور تو مواقع دیگه ۱۶ ساله های الان عقلشون از ۳۰ ساله ها بیشتره؟!؟ بعد موقع سرکار گذاشتن بقیه و به پای بقیه پیچیدن بچه ان؟!🧒🏻🍼

بعدم دقت ب کاربریهاش کردم،بارها و بارها در زمانهای مختلف تاپیک زده عَقدَمه.

مسخره ات کنند 'انتقاد' است جواب اگر بدهی،بی جنبه ای! (بخشی از صحبت شهید آوینی که دقیقا شبیه محیط اینجاست.)

خانما صاحاب تاپیک با اون ک لینک گذاشتمِ فزوغیه @frasier15‍ @کردستان_زیبا‍ @opium‍ @roza1376‍ @parpar ...

یاخدا این چند تا اکانت داره 

روانیه؟ چرا با احساس مردم بازی میکنخ

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
@بگویاسی‍

اره یکی دیگه از کاربریاشه 

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|

چندتا اکانت داره اخه این عجب آدمیه 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

باباش مدیرعامل ایرانسل یا همراه اوله

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز