2821
2789
عنوان

لغو کاربری

1563 بازدید | 131 پست

@نی_نی_یار_شب  

لطفاً تعلیقم کنید

همیشه وایب خوب به خودت بده😚✨قبل هر کارت فکر کن من پیشنهاد ازدواج پسرخالمو رد کردم با شوهرم ازدواج کردم اونم بهم خیانت کرد طلاق گرفتم با پسرخالم ازدواج کردم 💚💛🧡💙 عشق زندگیمه یار الانم 

بد سوتی دادی نیکتا(هستی) 

دیگه ازین کارا نکن خدا رو خوش نمیاد یه ملتو سره کار میذاری

@hhwdvb      

همه متوجه شدن هر دو کاربری مال خودته اونم با مدرک

خدا اینجوری دست دروغگو رو رو میکنه

الانم که با جفت کاربری ها داری التماس میکنی نی نی یارا لغوت کنن!!

امیدوارم دیگه تکرار نکنی

در خود بطلب ؛ هر آنچه خواهی تویی️ 🌱

@نی_نی_یار_شب    

@نی_نی_یار_پنج    

@نی_نی_یار_3    

این کاربر @ییدکمفففردد    و این @hhwdvb    کاربر هر دو یک نفرن امروز در تاپیکهای @hhwdvb   همه متوجه پیامهای تکراری ایشون شدن که یه پیام رو به اشتباه با هر دو کاربری پست کرد

ایشون ماههاس با تاپیکهای جنجالی کاربرای نی نی سایت رو سره کار گذاشته و با احساسات مردم بازی میکنه

در تاپیک آخر اون یکی پیجش بچه ها اسکرین شات گذاشتن که ببینید با مدرک هر دو یک نفرن 

الانم که دید همه فهمیدن با هر دو کاربری درخوست تعلیق کرده خودش

لطفا رسیدگی کنید اینجور افراد باید لغو دائمی بشن دیگه نتونن بیان با روح مردم بازی کنن

در خود بطلب ؛ هر آنچه خواهی تویی️ 🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@نی_نی_یار_شب       @نی_نی_یار_پنج       @نی_نی_یار_3 ...

اون یکی هم درخواست لغو کاربری داره 

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
اره نوشتم که هر دو رو باهم درخواست تعلیق داد از ترسش

نینی یار چک کرد چیزی گفت؟ 

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
حالا اگه جواب توهین یکیو بدی در جا تعلیق میکنن

دقیقا 

فک کنم خوراک نینی یار ۵ هست اینجور تاپیکا 

درجا از نینی سایت ساقط کنه طرفو 🤣

حالا اگه جواب توهین یکیو بدی در جا تعلیق میکنن

من حس میکنم سایت چیزی تحت عنوان "آی پی چک" نداره اصلا  

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز