2789
عنوان

لغو کاربری

| مشاهده متن کامل بحث + 1563 بازدید | 131 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره واقعا منم همینطور حدس میزنم ایناییکه لو رفته رو گردن میگیره معلوم نیس چند تای دیگه ام داره 🥲میگ ...

ن عزیزم واسم چیزی نیومده

آره منم میگم نکنه آقاست

آدم دیگه میترسه اعتماد کنه با کسی تو سایت حرف بزنه بخدا

فزوغی ذلیل بشه الهی

!!!چرا حرف درمیارین؟؟؟ منو با کی اشتباه گرفتین؟سال ۱۴۰۳ یا سال ۱۴۰۴ یک پست از من بگین که من طرفداری ...

چرا عزیزم خودت بودی تو اکانت لباس فروش بود همش من میگفتم فیکی بعد فزوغی شمارو نی نی یار و صدا میکرد شماهم توپیدی ب من 

منم اکانتم چند روزبسته شد

خدا روشکر فاش شد فهمیدی ک ب ناحق نباید از کسی،دفاع کنی

از حوصلم خارجه برم بهت ثابت کنم ولی خب بدوم ک الکی ازش دفاع میکردی

اره ب من همش میگفت چرا گیر دادی ب این فیک نیستبخدا الان اصلا حوصله اینو ندارم برم بگردم شات بدم ولی ...

حالا که انکار کرده 

منم کامنتشو دیدم تعجب کردم که اومده تو این تاپیک نی نی یار تگ کرده 

خداراشکر حناش پیش نی نی یار رنگی نداره 🤣

ن عزیزم واسم چیزی نیومدهآره منم میگم نکنه آقاستآدم دیگه میترسه اعتماد کنه با کسی تو سایت حرف بزنه بخ ...

اره شاید آقاست بچه اینهمه نمیتونه به درس ومدرسه داستان سرایی کنه...

دوباره درخواست دادم

🫡

حالا که انکار کرده منم کامنتشو دیدم تعجب کردم که اومده تو این تاپیک نی نی یار تگ کرده خداراشکر حناش ...

من واقعا نمیدونم این سارا چه کاره اس،چه سمتی داره همش تو نی نی سایت درگیره ؟

نی نی یاره،ادمینه ،مدیر سایته،ناظره چیه اصلا دوسه ساله اومده گرفته دستش سایتو مثلا🤔

🫡

من واقعا نمیدونم این سارا چه کاره اس،چه سمتی داره همش تو نی نی سایت درگیره ؟نی نی یاره،ادمینه ،مدیر ...

هیچکاره یه آدم بیکار😂 

یه بار خودم دیدم نی نی یار تو یه تاپیکی براش پیام گذاشت که تو کار نی نی یارا دخالت نکن

من واقعا نمیدونم این سارا چه کاره اس،چه سمتی داره همش تو نی نی سایت درگیره ؟نی نی یاره،ادمینه ،مدیر ...

از یه طرف دفاع کردنش از فزوعی 

مشکوک میزنه 

آخه چه دلیلی داره بیای جایی که اصلا تگت نکردن و مربوط به فزوعیه  بیای نی نی یارو صدا کنی بگی تاپیکو یا قفل کن یا تعطیل😳

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز