2777
2789

چه صحنه ای بوده که واقعا تکون دهنده و تاثیر گذار بوده براتون؟  حتی شده در حد چند لحظه حالا نمیخواد حتما زندگیتون رو عوض کرده باشه.  حالا فرقی نداره فیلم و سریال خارجی یا ایرانی هر کدوم.

توضیحم.بدین که چی بوده داستانش و چیش جالب یا تکان دهنده بوده. 

من؛ دو تا صحنه تو سریال "در چشم باد" :

یکی وقتی شاهزاده پهلوی نقش سحر جعفری جوزانی رو تو مهمونی و جلو چشم پارسا پیروزفر که نامزدش بود به رقص دعوت کرد  و با خوش برد که پارسا پیروز فر جلوی شاهزاده هیچ کاری ازش بر نمیومد و اصلا دیدگاهش بعد از این قضیه به همه چی عوض شد.

یکیم موقع جنگ ایران و عراق که تونستن عراقیا رو بزنن و تسلیم کنن و سنگرشون رو بگیرن که وسط جنگ و اون حالت عصبی که داشتن چون تسلیم شده بودن دیگه نباید شلیک می کردن و یه دفعه صحنه واقعی شد و تصاویر مستند رو در ادامه نشون داد که همین اتفاق افتاده بود و یه عده هنوز میخواستن بزنن ولی بقیه جلوشونو گرفتن.

فعلا این دوتا تو ذهنم بود.

اسمم شبیه اسم واقعی هست ولی الکیه.اگر کسی رو که مخالف لایک هست، لایک کردم پیشاپیش عذر میخوام.💔 کاش یه اسمی میذاشتم شبیه اسم واقعی نبود.😔 آخه کاربری اولم هست، نمیدونستم اسم رو نمیشه تغییر داد.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در چشم باد:پارسا پیروز فر خلبان بود و اصلا پدرش و مبارزاتش رو درک نمی کرد، تا اینکه تو این صحنه مجبور شد زورگویی شدیدی رو تحمل کنه.

شاهزاده اومد تو مهمونی و جلوی چشمش نامزدش رو با خودش برد که اجازه هیچ مخالفتی رو نداشت،  بعد از این قضیه کلا شکه شد و دلیل مبارزات پدرش و حساسیت های پدرش رو متوجه شد.

اسمم شبیه اسم واقعی هست ولی الکیه.اگر کسی رو که مخالف لایک هست، لایک کردم پیشاپیش عذر میخوام.💔 کاش یه اسمی میذاشتم شبیه اسم واقعی نبود.😔 آخه کاربری اولم هست، نمیدونستم اسم رو نمیشه تغییر داد.
صحنه های تکان دهنده     ده دقیقه اخر فیلم رستگاری از شائوشنگ! صحنه بوسه فیلم call me by ...

چرا چی تو این صحنه بود یه خلاصه بگو اگه میشه خلاصش کرد. 😃

تو فیلم برادران لیلا وقتی که داشت سینکو میشست چون باباش توش...

👌👌😐😐

یک تیکه بود تو اینستا دیدم کامل ندیدم فیلم

رضا عطاران با خواهرزنش رابطه داشت دختره حامله بود بعد دعواشون شد دختره گفت به همه میگم و... بعد رضا عطاران دویید دنبال دختره.

فکر کردم میخاد کتکش بزنه نگو قصد جونشو کرده بود هلش داد رو زمین بعد یک چیز بلند برداشت مثل دسته طی طوری رو گلو دختره فشار داد کشتش 

وسطشم داد میزد چه غلطی کردی و دیگه تهدیدم نکنیا 

بعدم با خونسردی جنازه اشو انداخت جلو سگا

یعنی تا چند وقت از شدت خشونتی که دیده بودم حالم بد بود اصلا فکر نمیکردم 

واقعا چجوری مجوز ساخت همچین خشونتای وحشتناکی میدن 

اون صحنه پیروز فر تو ذهن منم موند وقتی دختره از چشش افتاد

کلا دنیا براش عوض شد دیدگاهش و همه چی عوض شد، نه فقط دختره.

فیلم ملاقات خصوصی: ک هوتن شکیبا گفت ک مقصر خودشه...ن زنش....بعد زنش حاضر شد بیاد داخل زندان باش زندگی کنه..

تاثیر: زن وفا و عشق ببینه،،هرکاری میکنه

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

یک تیکه بود تو اینستا دیدم کامل ندیدم فیلم رضا عطاران با خواهرزنش رابطه داشت دختره حامله بود بعد دع ...

ندیدم فیلمش رو، کلا فیلما خیلی خشن شدن و البته جامعم بدتر از فیلما شده. 

فیلم ملاقات خصوصی: ک هوتن شکیبا گفت ک مقصر خودشه...ن زنش....بعد زنش حاضر شد بیاد داخل زندان باش زندگ ...

😍😍 تعریف فیلمش رو شنیدم.