2789
عنوان

زن دومم

| مشاهده متن کامل بحث + 8123 بازدید | 175 پست
یه سری کامنتا حالمو بهم زد 😐😐گمشین بابا 

روانین بعضیا هرچی ب دهنشون میاد مینویسن 

یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته

بخدا خیلی دوستشون دارم ،بهشون میرسم، از حقوقم هر ماه براشون هدیه میخرم، هر روز غذای خوب  ولی سخ ...

اره چون میترسه 

خودتم بچه داری؟

وزن 70/800 __ 19 بهمن 1404....... هدف اول:70🔒✅...... هدف دوم: 68🔒 ...... هدف سوم: 66🔒 ....... هدف چهارم: 64🔒 ...... هدف پنجم: 62🔒...... هدف ششم: 60🔒

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

همسرم عاشقمه جون میده برام 😂😂بسوز  درضمن از زن اولش چند سال قبل از من جدا شده

از چی باید بسوزم؟ دارم از رویه تجربم بهت میگم بنده خدا. شوهر سابق من ازدواج کرد ولی هنوز بعضی شبا زنگ میزنه گریه میکنه. شوهر توام بعید نیس اینجوری باشه

هنوز نشدم در واقع مردی که هفت سال پاش وایسادم بهانه بچه شو کرده و میخاد دوباره زن اولش که ازش جدا شد ...

هفت سال باهاش دوست بودی زیر قولش زد ازدواج نکرد باهات؟ قبل اشنایی باتو زنشو طلاق داده بود؟

فقط بلدید نی نی سایتی ها رو دعوا کنید هزاران زن بلا نسبت کثیف هستن ک آوار میشن چرا اونجا دعوا راه نمی‌ اندازید حالا کنار شما میتونه همسایه باشه آشنا باشه یا فامیل نگید نیست ک خودم کم ندیدم

ان شالله  خدا جواب قضاوت و بده همینجوری که قلب من داره می پاشه اپن سالهاست طلاق گرفته الان ...

چرا فقط بفکر خودتی؟اگه انسان باشی مانع رجوع کردنش نمیشی بخاطربچه های بیگناهش .قطعا خدایی بهترشوسررات میزاره بعدم یعنی میگی اونا ۷ساله جداشدن الان دوباره می‌خوان برگردن؟فک نمیکنم آخه کدوم مردی ۷سال بعدطلاقش ازدواج نمیکنه😑

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

هفت سال باهاش دوست بودی زیر قولش زد ازدواج نکرد باهات؟ قبل اشنایی باتو زنشو طلاق داده بود؟

اره هفت سال دوست بودیم مشکلات مالی و وام و کوفت و زهر مار داشت ،اره قبل از من طلاق گرفته بودن

ینی اولم الان 😇

بله عزیزم مگه شوهر شما زن دیگه ای داره؟

اون زنش نیست دیگه طلاق گرفتن تمام تنها چیزی که اونها رو به هم وصل میکنه اینه که جفتشون والدین یک بچه هستن البته اگه بچه ای باشه

قطعا یسری خاطرات هست کسی منکر نمیشه که به هر حال یاد و چیزی از فرد سابق وجود داره

خوشبخت باشید 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌