2789
عنوان

زن دومم

| مشاهده متن کامل بحث + 8123 بازدید | 175 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

امثال تو شاید در ظاهر سوگولی باشن ولی اینو بدون قلب شوهرت هنوز واسه زن اولش میتپه و شبا با یاد اون م ...

اگه قلبش میتپید طلاقش نمیداد

مردی که قلبش بتپه برای زنش خیانت نمیکنه چه برسه طلاق

قبل حرف زدن فکر هم میکنید ؟

اینکه میشه ازدواج مجدد

زن دوم محسوب نمیشه گلی

بنظرم اگه هر یک از طرفین 

یا هر دو یک تجربه ی ناموفق داشتن

چون با ضعف های خودشون آشنا هستن 

می‌تونن‌ زندگی بی عیب و نقصی بسازن

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍
امثال تو شاید در ظاهر سوگولی باشن ولی اینو بدون قلب شوهرت هنوز واسه زن اولش میتپه و شبا با یاد اون م ...

همسرم عاشقمه جون میده برام 😂😂بسوز 

درضمن از زن اولش چند سال قبل از من جدا شده 

یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته

جدا شدن دلیل نمیشه که طرفو دوس نداشته باشه یه سریا عاشق همن ولی از شدت جنگ و اعصاب مجبورن جدا شن وگر ...

اگه اینجوریه حلالش نمیکنم هیچ وقت

یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته

چرا تو دلشو خالی میکنی

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

چرا سختش میکنید‌؟؟؟ ازدواج چه چیز مهمی هست که کسی که طلاق گرفته عیب و ایراد میزارید روش؟ زندگیشون نشد جدا شدن با یکی دیگه ازدواج کردن 

اتفاقا طلاق گرفتن جسارت میخواد که خیلی‌ها ندارن و سال، ها توی زندگی داغون و بی هدف دست و پا میزنن

مادر خوبی باش براشون🥺 زن بابای  پدرم خیلی نامردی کرد کارمای بدی هم خود زن بابا دید هم بچه ها ...

بخدا خیلی دوستشون دارم ،بهشون میرسم، از حقوقم هر ماه براشون هدیه میخرم، هر روز غذای خوب  ولی سخته نگهداری ازشون، شوهرم حساسه خییییلی حساسه 

حالم بهم خورد یه مشت چندش

وا چرا😑منم خودم زن دوم شوهرم شدم جدا شد اونم شوهر دوم من شد طلاق گرفته بودم

همیشه وایب خوب به خودت بده😚✨قبل هر کارت فکر کن من پیشنهاد ازدواج پسرخالمو رد کردم با شوهرم ازدواج کردم اونم بهم خیانت کرد طلاق گرفتم با پسرخالم ازدواج کردم 💚💛🧡💙 عشق زندگیمه یار الانم 
ان شالله  خدا جواب قضاوت و بده همینجوری که قلب من داره می پاشه اپن سالهاست طلاق گرفته الان ...

اینجا ناراحتت میکنن ولی ببین مردا همینن بعدم اولویتش بچه اش بود تو با این مرد خوشبخت نمیشدی