2777
2789
عنوان

بیاین بهم مشورت بدین لطفاا

99 بازدید | 11 پست

الان امتحان ترم دارم اصلا رغبت نمیکنم بخونم مترجمی رشتم ولی کار براش تدریس تو اموزشگاه ایناست که اصلا لیسانس نمیخواد تی تی سی میخواد راحت میشه ت اموزشگاه گرفت حس میکنم مدرک دانشگاه به درد نمیخوره باید یچی دیگه میخوندم خواستم برم میکروبیولوژی خانوادم گفتن زبان بهتره کار براش هست ولی الان پشیمونم مبگم کاش میرفتم اوایل میگفتم برا کنکورم میخونم ولی اصلا انگیزه ندارم چیکار کنم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اشتباه نکن. درسته دانشگاه جنبه بیزنس برای دولت و امثالهم شده ولی خب یه جاهایی قید میشه که مدرک تحصیلی لازمه. چون با مدرک تحصیلی چارت سازمانیشون تکمیل میشه‌. برای ارائه رزومه و پروپزال آیندتونم مهمه. هر کدوم جای خودش. همه چیزو نباید قاطی کرد. الان که همه چی در دسترستون هست چرا از تحصیل بدتون میاد؟ 

زمان ما یه کافی نت بود و هزارتا دانشجو. 

الان لپ تاپ.. گوشی.. هدفون.. اتاق جدا.. کلی رفرنس.. قدر نمیدونین اصلا

هَر چه در فَهمِ تو آیَد، آن بُوَد مفهومِ تو!
تو ازمایشگاه ها براش کار هست؟یا سخت گیر میاد؟

میکرو اشباع هست سخت کار گیر میاد مقطع لیسانس با برجی ۷تومن 

من خودم اقوامم خیلی هاشون تو بیمارستان کار میکنن بخاطر این رفتم میتونن کاری کنن برم سرکار

نه اشتباه نکن. درسته دانشگاه جنبه بیزنس برای دولت و امثالهم شده ولی خب یه جاهایی قید میشه که مدرک تح ...

مشکلم تحصیل نیست حس میکنم باید رشتم بهتر از اینا بود  

مشکلم تحصیل نیست حس میکنم باید رشتم بهتر از اینا بود    

شما هر رشته ای رو "تخصصی"‍ پیش ببرین مثمر ثمر میشه. 

هم میتونی مترجم خوب و قابلی باشی همزمان یه لیدر تور گردشگری خوب با کلی ادمای مختلف دم خور بشید. هم میتونین آموزشگاه بزنین. پبج بزنین. مدیریت هتل و تدریس خصوصی و کارایی که کسی تا بحال نکرده مثلا از ضعف های استخدامی همین زبان هستش ...   

برای آزمون ها میتونین یه زبان عمومی تهیه کنین که طرف با مطالعش حداقل ۴۰ درصد استخدامی رو بزنه. 

سایت بزنین. یاد بگیرید آموزش ببینید. 

هَر چه در فَهمِ تو آیَد، آن بُوَد مفهومِ تو!