2777
2789

آشنایی منظورم دوستی بود

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفیق دختر داشته باشه

منطقیه واقعا

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙

کسی ک میخواد محدودت کنه ب اسم غیرت و...

کسی ک اعتقادش باهات یکی نیست

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

لاشي دروغگو خائن  هول برنامه كن كلا اخلاقش مهمه

اره موافقم

بیکار باشه

تک فرزند باشه

لوس و مامانی باشه

از حیوانات بدش بیاد

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP
تا جایی که من میدونم دخترا دنبال همچین پسرین 😕😕😕

اینم حرفیه😂

کسی ک میخواد محدودت کنه ب اسم غیرت و... کسی ک اعتقادش باهات یکی نیست

قسمت اول حرفت حققق