2777
2789
عنوان

اینا علائم لزبی***ن بودنه؟!

28887 بازدید | 17 پست

این‌که بتونم با یه دختر صحبت کنم

و خیالم راحت باشه که با یه آدم که همجنسمه دارم صحبت می‌کنم و قصدش این نیست که مزاحمم بشه

بعد اون بهم توجه کنه و باهام مهربون رفتار کنه و من رو دوست خودش بدونه و شدیدا دوستم داشته باشه و بخواد بهم نزدیک بشه و باهام صمیمی بشه و اونقدر از لحاظ عاطفی دوستم داشته باشه که حد نداشته باشه و من مطمئن بشم که دوستم داره

و اون دختری باشه که باهام صمیمیه و ازم دفاع میکنه و من رو از جنس خودش میدونه و فقط واسه من و به من توجه می‌کنه و من رو خواهر خودش می‌دونه و بهم حس امنیت بی‌ده و من بتونم با خیال راحت حرفامو بهش بزنم بدون اینکه قضاوتم کنه

فکر نکنم ، بیشتر نشانه دوستی خواهرانه ست

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان