2821
2789
عنوان

جنگیر یهودی

1142 بازدید | 43 پست

نی نی یار چرااااا تعلیقش نمیکنی؟نمیبینید چقد ادعا میکنه ک نی نی یار کاری نداره ب من؟؟؟والا اعصابمونو خورد کردید،کاربریمو خیلی دوست دارم و شاید بابت این تاپیک تعلیق بشم ولی انگار اصلا براتون مهم نیس این کاربرِ آقا،با کاربری های مختلف روزانه هزاران فحش ناموسی به همه ی خانومای اینجا میده؟

@نی_نی_یار_پنج  

@نی_نی_یار_شب  

لطفا رسیدگی کنید

خدایا یادمه وقتی این کاربری رو زدم ۱۶ ساله م بود اونقدری اعتقادم قوی بود که اومدم اینجا درمورد چله یاسین میپرسیدم برای اینکه کار پیدا کنه و بتونیم ازدواج کنیم،خدایا یادته چطوری با معجزه نامزد کردیم..یادته اولش اون اصلا نمیخواست ولی خود به خود همه چی دست به دست هم داد تا ما ازدواج کنیم؟من هنوز همون دختر کوچولوی ۱۶ساله ام که بزاش معجزه کردی،منو میبینی؟میشه زندگی ما دوتا رو ام پر از عشق و آرامش کنی؟خدایا خستم،کی به جز تو میتونه کمکم کنه؟اینجا و همجا منو قضاوت میکنن که توواز بچگی دنبال شوهر بودی،خدا تو که تو دل من بودی،دیدی چی به سرم اومد تا به اینجا رسیدم،خدایا من چندساله منتظرم تو معجزه کنی برای رابطه م لطفا نور رو بهم نشون بده🪐🙂💙شما نی نی سایتی ها جای خواهر های نداشته ی منید❤همیشه و تو هر شرایطی. کنارم بودید و با وجود شما احساس تنهایی نکردم،ندیده دوستتون دارم دوستای خوش قلبم💛

@ازسارابپرس  

خدایا یادمه وقتی این کاربری رو زدم ۱۶ ساله م بود اونقدری اعتقادم قوی بود که اومدم اینجا درمورد چله یاسین میپرسیدم برای اینکه کار پیدا کنه و بتونیم ازدواج کنیم،خدایا یادته چطوری با معجزه نامزد کردیم..یادته اولش اون اصلا نمیخواست ولی خود به خود همه چی دست به دست هم داد تا ما ازدواج کنیم؟من هنوز همون دختر کوچولوی ۱۶ساله ام که بزاش معجزه کردی،منو میبینی؟میشه زندگی ما دوتا رو ام پر از عشق و آرامش کنی؟خدایا خستم،کی به جز تو میتونه کمکم کنه؟اینجا و همجا منو قضاوت میکنن که توواز بچگی دنبال شوهر بودی،خدا تو که تو دل من بودی،دیدی چی به سرم اومد تا به اینجا رسیدم،خدایا من چندساله منتظرم تو معجزه کنی برای رابطه م لطفا نور رو بهم نشون بده🪐🙂💙شما نی نی سایتی ها جای خواهر های نداشته ی منید❤همیشه و تو هر شرایطی. کنارم بودید و با وجود شما احساس تنهایی نکردم،ندیده دوستتون دارم دوستای خوش قلبم💛

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بنظرم این همون پسرس ک چند روز پیش به همه فحش میداد تعلیقم نمیشد

اره کاربر گربه

خرافات تمومی نداره

نه مسئله ش خرافات نیست.یه کابر مرد بی ادبه اصلا تو کار جن و دعا و ...نیست فقط بی ادب و فحاشه چندتا کاربری هم داره

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 

یکی دو نقر هم هستن میان تو تاپیکای سوال مذهبی رسما علیه شیعه حرف میزنن

نمیدونم چرا خانما با اینا همکلام میشن بذار فحش بدن اکر کسی جوابشون رو نده ضایع میشن

البته که باید تعلیق بشن

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

@ازسارابپرس    

چه تاپیکی زده؟

ای ماه تو زیبایی ولی من ماهی را میشناسم که از تو زیبا تر است او در مرام و معرفت همتا ندارد بدین خاطر است که اورا ابوالفضل (ع)مینامند نامش عباس(ع) است زیبا چون ماه دلیر مثل شیر  بلند قامت همچون سرو او قنر بنی هاشم است 

سلام اول صبح امدم ایشون رو بستم وگرنه تا الان داشت بی ادبی میکرد که

بعد هم شما چرا انقدر باهاش کل کل کرده بودین؟ کسی می بینین ادب نداره انقدر باهاش کل کل نکنین و روی پستش نی نی یار تگ نکنین فقط پستشو گزارش بزنین بدون این که جوابی بهشون بدین و ریپلای کنین و از تاپیک برید بیرون تا تعلیق بشن

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

تعلیق شده که

ن فقط تاپیک هاش پاک شده