2821
2789
عنوان

جنگیر یهودی

| مشاهده متن کامل بحث + 1142 بازدید | 43 پست
ممنون قشنگم الان رفتم تو کاربریش تاپیک هاش پاک شده بود،مگه تعلیق باشه نمینویسه تعلیق شده؟

📛 تاپیک نی نی یار پنج رو بخونین:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12659004/وقتی-تعلیق-بشید-دیگه-نمیزنه-به-اطلاعات-این-کاربر-دسترسی-ندارین

🏮🏮🏮

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

📛  تاپیک نی نی یار پنج رو بخونین: https://www.ninisite.com/discussion/topic/12659004/وقتی-ت ...

اها متوجه شدم عزیزم

خدایا یادمه وقتی این کاربری رو زدم ۱۶ ساله م بود اونقدری اعتقادم قوی بود که اومدم اینجا درمورد چله یاسین میپرسیدم برای اینکه کار پیدا کنه و بتونیم ازدواج کنیم،خدایا یادته چطوری با معجزه نامزد کردیم..یادته اولش اون اصلا نمیخواست ولی خود به خود همه چی دست به دست هم داد تا ما ازدواج کنیم؟من هنوز همون دختر کوچولوی ۱۶ساله ام که بزاش معجزه کردی،منو میبینی؟میشه زندگی ما دوتا رو ام پر از عشق و آرامش کنی؟خدایا خستم،کی به جز تو میتونه کمکم کنه؟اینجا و همجا منو قضاوت میکنن که توواز بچگی دنبال شوهر بودی،خدا تو که تو دل من بودی،دیدی چی به سرم اومد تا به اینجا رسیدم،خدایا من چندساله منتظرم تو معجزه کنی برای رابطه م لطفا نور رو بهم نشون بده🪐🙂💙شما نی نی سایتی ها جای خواهر های نداشته ی منید❤همیشه و تو هر شرایطی. کنارم بودید و با وجود شما احساس تنهایی نکردم،ندیده دوستتون دارم دوستای خوش قلبم💛

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اها متوجه شدم عزیزم

خواهش می کنم.

🦋🦋🦋

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

📛  تاپیک نی نی یار پنج رو بخونین: https://www.ninisite.com/discussion/topic/12659004/وقتی-ت ...

سارا جان راجع تاپیک اخرت.... ناراحت نباش بعضی کاربرا خیلی حسادت دارن

منم تاپیک اموزش حذف تاپیک و زدم یکی اومد گفت بیا مدال بگیر🫤😂😂😂😅

حق میدم ولی عزیزدلم اینجا سایت تبادل نظره و باهم حرف میزنیم اینقدر جبهه نذاشته باش😅ببخشیدا بازم ریپ ...

ن گلم حق داری یکم گاهی از قبل یکی برخورد مناسبی نداره تاثیر میذاره 

بازم شرمنده خیلی شایسته اس که عکس العملتون به سنجیده بود ❤

عزیزم ببخشید وقتت رو میگیرم ولی ی سوال داشتم

من یکی از کاربریم هام خیلی وقته تعلیق شده چندبار تو تماس با ما پیام گذاشتم ولی برنگشت چیکار باید بکنم؟

خدایا یادمه وقتی این کاربری رو زدم ۱۶ ساله م بود اونقدری اعتقادم قوی بود که اومدم اینجا درمورد چله یاسین میپرسیدم برای اینکه کار پیدا کنه و بتونیم ازدواج کنیم،خدایا یادته چطوری با معجزه نامزد کردیم..یادته اولش اون اصلا نمیخواست ولی خود به خود همه چی دست به دست هم داد تا ما ازدواج کنیم؟من هنوز همون دختر کوچولوی ۱۶ساله ام که بزاش معجزه کردی،منو میبینی؟میشه زندگی ما دوتا رو ام پر از عشق و آرامش کنی؟خدایا خستم،کی به جز تو میتونه کمکم کنه؟اینجا و همجا منو قضاوت میکنن که توواز بچگی دنبال شوهر بودی،خدا تو که تو دل من بودی،دیدی چی به سرم اومد تا به اینجا رسیدم،خدایا من چندساله منتظرم تو معجزه کنی برای رابطه م لطفا نور رو بهم نشون بده🪐🙂💙شما نی نی سایتی ها جای خواهر های نداشته ی منید❤همیشه و تو هر شرایطی. کنارم بودید و با وجود شما احساس تنهایی نکردم،ندیده دوستتون دارم دوستای خوش قلبم💛
سارا جان راجع تاپیک اخرت.... ناراحت نباش بعضی کاربرا خیلی حسادت دارن منم تاپیک اموزش حذف تاپیک و زد ...

ممنونم.

🦋🦋🦋

سارا جان راجع تاپیک اخرت.... ناراحت نباش بعضی کاربرا خیلی حسادت دارن منم تاپیک اموزش حذف تاپیک و زد ...

واقعا مگه میشه تاپیک رو بتونیم پاک کنیم خودمون؟

عزیزم ببخشید وقتت رو میگیرم ولی ی سوال داشتم من یکی از کاربریم هام خیلی وقته تعلیق شده چندبار تو تم ...

توی خصوصی با نی نی یار 3 صحبت کنین.

شنبه هستن.

تو چقدر زحمت میکشی  دستت درد نکنه 🌷

ممنون

🦋🦋🦋