2777
2789

سه روز پیش رفتم یه عطاری دیدم کلیییی ادم منتظر نشستن که کار خالبرداری انجام بدن

منم چنتا خال پوستی ریز داشتم رفته بود رو مخم گفتم بزا منم وردارم

با یه موادی سوزوند؛ از اون روز مدام دارم ترمیم کننده میزنم … بهم گف دسکاری نکن ؛ امروز یکیش زخمش بلند شده بود کندمش حالا جاش یه کوچولو سوراخ شده😭😭

دوباره ترمیم کننده زدم روش ولی میترسم چال بشه

درست میشه ب نظرتون؟

خب میرفتی  دکتر چرا عطاری آخه . اگه فرو رفته شده باشه از الان مشخصه . اگه فقط جوش زده که همون کردم بزن و اصلا دیگه دستکاریش نکن . اگه دیدی داره بدتر میشه و خیلی حساسی برو دکتر پوست یه کاریش بکن

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب میرفتی  دکتر چرا عطاری آخه . اگه فرو رفته شده باشه از الان مشخصه . اگه فقط جوش زده که همون ک ...

چ میدونم هوایی شدم اصلا

دیدی زخم رو میکنی چجوری میشه؟بعد دوباره پوست میاد روش؟

اینم اونطوری شده میترسم پوست نیاد روش جاش بمونه😭

چ میدونم هوایی شدم اصلا دیدی زخم رو میکنی چجوری میشه؟بعد دوباره پوست میاد روش؟ اینم اونطوری شده می ...

اره ولی ببین اگر  زخم رو کندی سوراخ شد بدون تا آخر همون سوراخ باقی میمونه . اما اگر زخم رو بکنی  و یکم قرمز بشه جاش و صورتی رنگ اون دیگه سوراخ نمیشه باعث میشه لک بشه . البته بعضیاهم لک نمیشن و خوب میشن خودشون 

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت