2777
2789

هفت سالشه 

یکسر غر میزنه 

یکسر آویزون لباس منه که این رو بخر اون رو بخر 

تو فروشگاه صد تا خوراکی و شانسی برداشته ،مجبور شدم همه رو بزارم دوباره سر جاش ،بعد آویزون چرخ دستی فروشگاه شده داد میزنه این رو بخررررررر 

امروز کم مونده بود وسط خیابون از دستش جیغ بزنم 

راه حل بدید برای همچین بچه .....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید از سن کمتر تربیتش شروع میکردی الان ک بزرگ شده باید یاد گرفتخ بود این چیزا رو

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
باید از سن کمتر تربیتش شروع میکردی الان ک بزرگ شده باید یاد گرفتخ بود این چیزا رو

تقصیر باشه ،همش در حال خرید کردن براشه،هر چی میگه نه نمیگه،من دیگه از پسش برنمیام

سلام از توی خونه یادش بدید بین دو تاچیز انتخاب کنه و پای انتخابش وایسه.توی فروشگاه بین دوتا چیزیکه میخواد بهش بگید یکی رو برداره.البته از خونه باید شروع کنید مثلا هم چیپس دارید هم پفک دوتاشو بیارید بگید یکیش رو میتونی برداری.هر کاری کرد بعد خوردن اولی دومی روندید.اینطوری یاد میگیره صبور باشه وپای انتخابش وایسه.سخته اولش و صبر میخواد

بچست با بچه باید بچگی کرد .

اونموقع که دلتون بچه میخواد دقیقا چ فازی دارین؟

حالا من همش میگم نمیخوام مادر بشم ک فردا روزی طاقت ندارم اخم ب صورت بچم بیاد .

راستشو بخوای همه بچه ها هم عاشقمن 

میدونی بنظرم بجای اینکه با پسرت دعوا کنی اول متوجهش کن که چرا ازش ناراحتی و چرا فک میکنی کارش بد بوده اینو با لجن دوستانه بهش بگو .آخه بچه بیچاره چی میدونه تو سر آدم بزرگا چیه🥺