2777
2789
عنوان

سوال

48 بازدید | 4 پست

سلام. بچه ها هفت ساله  جایی کار می کنم نه حقوق درست می ده نه بیمه داره. همش تیکه تیکه پول می ده. همش باید بهش بگیم. هی میگع ندارم. واقعا اعصاب و روان آدمو به هم می ریزه با این پول دادنش. انگار داری گدایی می کنی. دلم می خواد بیام بیرون ازونجا. ولی نمی دونم چجوری بگم. چون الان کمبود نیرو داره. و توی اون دفترش فقط منم. چی کار کنم 

چرا سنگشو‌به سینه میزنی خب بیا بیرون 

چه جوری بیام بیرون. بهش بگم مثلا از این تاریخ نمیام. یا یه دفعه نرم. چند روز پیشم گفتم که از فردا نمیام. گفت من کسیو ندارم. می خواین دهن منو سرویس کنین و اینا. منم دلم نیومد رفتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه جوری بیام بیرون. بهش بگم مثلا از این تاریخ نمیام. یا یه دفعه نرم. چند روز پیشم گفتم که از فردا نم ...

به او ربط نداره این مشکل اونع ، استعفا نامه بنویس با تاریخ یکیشو بده به اون یه کپی ام خودت دلشته باش ازش

به او ربط نداره این مشکل اونع ، استعفا نامه بنویس با تاریخ یکیشو بده به اون یه کپی ام خودت دلشته باش ...

اونجا نوشتنی نیست استعفا. همه زبونی می گن دیگه نمیام. مثلا یک نفر یه هفتست که رفته از اونجا. میومد. یهو از فرداش دیگه نیومد. اصلا هم از قبل نگفته بود

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز