2777
2789

شما هم متوجه شدید مای بیبی  جدیدا  ک نارنجیه  چقدر اشغاله؟ 

همش پرز  میده میچسبه ب پسرم همش دون دونه  بدنش  با اینکه روزی ۵ بار بیشتر عوض میکنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید به دوران کهنه بستن برگردیم با این وضع😶

کاشفان کوچه های بن بستیم ،، حرف های خسته ای داریم،،این بارپیامبری بفرست که تنها گوش کند. ....... آهای خانومی که میخونی این متن رو ، تو مجبور نیستی ناراحتیت رو سر آدمای سایت خالی کنی ، سعی کن حس خوب منتقل کنی و تو سایت جای تخلیه عصبانیت نیست 🤝

شاید حساسه پای پسرت

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

با کهنه بچه رو پوشک کن شیمیایی نداره

گناه داره همش با مای بی‌بی پوشک میکنی

شب ها موقعه خواب چیزی زیرش پهن کن و شلوار پاش کن همینجوری آزاد بمونه

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹                    #متاهل  

عزیزم من سال 99از این پوشک نارنجیا واسه پسرم میخریدم درحد یک ساعت دوام داشت و ارزون تر بود اما کیفیت نداشت اصلا از این نوعش نخر ابیشو بخر یا اگ توان مالی دارید کانفی... مولفیکس هم بدک نیس ببم حتی 

خدایا شکرت🙏🏽

قبلا اینجوری نبود این  بسته ک جدید گرفتم انکار پرز داره میچسبه ب اونجاش  کباب میشه بچه&nbs ...

نبند بهش مداوم تا بیاد خپب بشه کالاندولا بزن ک معحزه میکنع اصلا این نمونه خ. ب نیس

خدایا شکرت🙏🏽

رنگ ابیشو  خریدم ولی توش نارنجیه

پس اصلا ابیشم نخر ب درد نمیخوره 

ی مارک دیک بخر من ی مارکی مزخریدم خیلی خوب بود الان اسمش یاذم نیس 

شرتی نمیبندی شرتی هاشم خوبه 

خدایا شکرت🙏🏽