2777
2789
اگر ترک بشه مشکل ساز می شه؟ چرا؟

چون بدن عادت کرده که با این روش ارضا بشه وتو رابطه به همسر ارضا نمیشه

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شنیدم ک بعد ترک درست میشه

نه عزیزم،اگه یه مدت طولانی درگیرش باشی دیگه درست نمیشه،من خودم ۵،۶ماه درگیر بودم تو نوجوانی بعدش ترک کردم ولی الان تو رابطه باهمسرم ارضا نمیشم

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!
نه عزیزم،اگه یه مدت طولانی درگیرش باشی دیگه درست نمیشه،من خودم ۵،۶ماه درگیر بودم تو نوجوانی بعدش ترک ...

لذت نمیبری ؟خب به چ روش ارضا میشی؟

سکس تراپو اینا رفتی

لذت نمیبری ؟خب به چ روش ارضا میشی؟  تراپو اینا رفتی

لذت میبرم ولی ارضا نمیشم،بعداز رابطه با روش خودارضایی ولی توسط همسرم ارضا میشم،نه نرفتم

خب توسط همسرتون خوبه که

آره خوبه،ولی از اطریق رابطه که ارضا بشی لذتش خیلی بیشتره