2777
2789

حتمن باید موضوع رل و کراش و مادرشوهر باشه تا بیاید 

ب کمک نیاز داریم عاخه

نمیدانم چه خواهد شد و راستش را بخواهی دیگر برایم اهمیتی ندارد؛ من برای تمام احتمالات زندگی خسته ام .

خب بستگی به سوالت داره

الان منی که متاهلم چجوری جواب سوال کنکوری بدم

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من تاپیکتو ندیدم

سوالت چیه

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
خب بستگی به سوالت داره الان منی که متاهلم چجوری جواب سوال کنکوری بدم

بله منطقیه ولی بقیه دوستان مراجعه نمیکنن چون موضوع بحث جذاب نیس

نمیدانم چه خواهد شد و راستش را بخواهی دیگر برایم اهمیتی ندارد؛ من برای تمام احتمالات زندگی خسته ام .

سلام قشنگم روزت بخیر 😄

من دانش آموز سال آخر رشته علوم انسانی هستم 🥰

خوشحال میشم اگه مشکلی بود بتونم کمکت کنم عزیزم☺

سلام من ستایش هستم ✨ بختیاریم و به اصالتام افتخار می‌کنم در حال حاضر یه سبک زندگی سالم رو دنبال می‌کنم که شامل کتاب خوندن ورزش کردن و نوشتن شکرگزاری‌ها پرورش مهارت هام میشه 📖💪عاشق رنگ آبی گل آفتابگردون و بسکتبالم 💙🌻🏀 دوست دارم تا جایی که می‌تونم به بقیه کمک کنم و لبخند رو روی لبشون بیارم 😊🥰 خانوم و آقایون عزیز لطفاً درخواست دوستی ندید و مراقب حرف هاتون باشید 🙏🚫

خب موضوع رو همون اول بگو . وقتی بگی بیایین کمک کسی حوصله نداره بیا ببینه چ خبره 

تاپیک های قبلیم زدم ک

عزیزم من تاپیکتو ندیدم سوالت چیه

راجب کنکور پرسیدم دو تا تاپیک قبلم

هر چی تاپیک بی محتوا تر و چرت تر مشارک کاربرا بیشتر

چون اون تاپیک اطلاعات خاصی نمیخواد هر کی هر دلش میخواد میگه 

لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه،   شوهرم عاقل بشه،  دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید 
چون اغلب سوالا یا اونقدر تخصصیه که در توانمون نیس یا اونقدر ساده که بچه ۱۰ ساله هم میدونه

عاخه سوالات من اونقد پیچیده و یا ساده نیست

هر چی تاپیک بی محتوا تر و چرت تر مشارک کاربرا بیشتر

دقیقن