2777
2789
عنوان

روز زن و مادر

99 بازدید | 11 پست

خانوما سلام

منو همسرم تلفنی به مادرامون تبریک گفتیم امروز می خوایم بریم دیدنشون، دیشب رفتم پارچه مانتویی و پیراهنی نگاه کردم اما واقعا نتونستم انتخاب کنم.نه از جنس پارچه ها اطلاع داشتم نه میدونستم کدوم مناسبه، ظروف آشپزخانه نگاه کردم 

اما الان واقعا نمیدونم چی بگیرم 

خیلی ذهنم درگیر شده

پارسال کیف گرفتم براشون، ولی امسال رو موندم

خودم تو ذهنمه شیرینی و گل بگیرم 

نظر شما چیه خانوما

شیرینی و گل تنها؟

من دیشب برا مادرشوهرم گل و شیرینی و ۴۰۰ هم پول گذاشتم تو پاکت دادم

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه

کارت هدیه، سکه پارسیان..

پارچه ام کبریتی خوبه

یا ببین چی لازم دارع. مثلا من برا مامانم ی سال دستگاه فشارسنج گرفتم.. شاید امسال دستگاه تست قند خون بگیرم..

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

خوبه کارت هدیه، سکه پارسیان.. پارچه ام کبریتی خوبه یا ببین چی لازم دارع. مثلا من برا مامانم ...

خانوما من چهارشنبه سرما خوردم نتونستم برم بازار، دیروز هم تا شوهرم از سر کار اومد دیر شد همین که رفتیم اکثر مغازه ها تعطیل شد، الانم خیلی هول هولکی شده فقط امروزو وقت دارم

دیشب از فکر نتونستم درست بخوابم، من تازه ازدواج کردم، اصلا تجربه ای ندارم

خانوما من چهارشنبه سرما خوردم نتونستم برم بازار، دیروز هم تا شوهرم از سر کار اومد دیر شد همین که رفت ...

خب؟!

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

خانوما نظرتون درباره ظروف آشپزخانه چیه

ببین هرچی لازم داره بگیر

مثلا دوستم گفت سری تابه گرفته

دخترخاله ام ی لباس، عروسشون گل و شیرینی..

عصر میرم بازار تصمیم گرفتم لباس بگیرم

مبارکه