2777
2789
عنوان

من و دخترم❤ ۰۲/۱۰/۱۴

180 بازدید | 8 پست

سلام خوبین

دخمل من ۳/۵ سالشه

امروز شوهرم منو رسوند سرکار تو راه بهش گفتم خلوته بزار من رانندگی کنم 

وروجک خانم زودی گفت نه بابا بهش اجازه نده (از رانندگی من میترسه😮‍💨)

یعد دید من ناراحت شدم میگه مامانی عزیزدلم  اشکال نداره رفتیم خونه من اجازه میدم با ماشین من رانندگی کنی 🤪🤣 

کاش الان عکس ماشین کوچولوشو داشتم براتون می‌فرستادم 🥰🥰

من با اون رانندگی یاد بگیرم ای خدا 😅 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دختر منم از رانندگی کردن من میترسه  میگه تصادف میکنی

تقصیر شوهرمه اون میترسه که اینم میترسه من خیلی عالیم 😅

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
فکر کنم بعدا دختر منم مثل دختر شما بشه😄

شوهرتو اول کاری روش کار کن ازت تعریف کنه شوهر من میترسه دخترمم چشمش به دهن باباشه🤨

تقصیر شوهرمه اون میترسه که اینم میترسه من خیلی عالیم 😅

نه دختر من کلا میترسه 

یه بار مجبور شدم ببرمش آموزشگاه باخودم ..مربی گفت پارک دوبل بزن با تیر برق 

دخترم پشت نشسته بود فرمون میداد بهم ،میگفت مواظب باش ماشین داره میاد 😅

از استرسش حواسش به رانندگی من بود

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

نه دختر من کلا میترسه  یه بار مجبور شدم ببرمش آموزشگاه باخودم ..مربی گفت پارک دوبل بزن با تیر ...

عزیزم

دختر من نمیزاره من رانندگی کنم بعد خانم رفتنی بغل باباش نشسته تا خونمون خودش رانندگی کرده که چرا مامان نشسته بود منم باید رانندگی کنم 😬 

عزیزم دختر من نمیزاره من رانندگی کنم بعد خانم رفتنی بغل باباش نشسته تا خونمون خودش رانندگی کرده که ...

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight