kianyava مدیر استارتر عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 1330 عنوان اخلاق شوهرم🙄 302 بازدید | 14 پست سلام بچه ها همسرم خوبه ازهمه لحاظ ولی خیلی زود جوش میاره وهرموقع سوال میپرسم راجب وامو حقوقو فلان عصبی میشه مثلامادرخواست وام کرده بودیم دیشب ازش میپرسم ریختن به حسابت وامو میگه آره میگم خب چرا نگه داشتی توحسابت چرانمیری چیزی ک احتیاج داریموبخری با تندی و داد و بیداد میگه حالا انگارسه میلیارد وام گرفتم ک هی میگی برو یه چیز بخر میگم خب همینی ک هست چرانمیری خرید کنی چرانگه داشتی توحسابت میگه به توربطی نداره تواین کارادخالت نکن واقعا نمیدونم چیکارکنم وقتی بداخلاق میشه خیلی بدمیشه که اکثراوقاتم بداخلاقه به نظرشما چجوری درستش کنم چجوری به راه بیارمش و یادش بدم که به منم ربط داره منم شریک این زندگیم برای خوشبختی همه ی جوونا ی صلوات بفرستید... 1402/10/14 | 08:12 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ftmmmmm عضویت: 1398/10/03 تعداد پست: 1134 هی خواهررر..... شوهر من اصلا جوش نمیاره ، ولی مدام دروغ میگه منکه نتونستم درستش کنم
dokhtar_yas عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 2382 @ازسارابپرس تخم صگ میام ننتو میگام ها بی ناموس تو کی هستی که نظر میدی بدبخت خایه مال 😐😐😐 هرچه گشتیم در این شهر نبود اهلِ دلی که بداند غم تنهایی و دلتنگی مارا
noجنگ عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 10672 @ازسارابپرس تخم صگ میام ننتو میگام ها بی ناموس تو کی هستی که نظر میدی بدبخت خایه مال بیخیال بابا اول صبحی هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
shahrivar83 عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13559 @ازسارابپرس تخم صگ میام ننتو میگام ها بی ناموس تو کی هستی که نظر میدی بدبخت خایه مال خاک تو سرت کنن @نی_نی_یار_پنج ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•
kianyava مدیر استارتر عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 1330 هی خواهررر..... شوهر من اصلا جوش نمیاره ، ولی مدام دروغ میگه منکه نتونستم درستش کنم&nb ... ن این دروغ نمیگه هرچی بپرسم راست میگه ولی میگه نپرس دخالت نکن ک من ماهیانه چقدر درآمد دارم یا کی وام دادن کی قسط وامه و اینا برای خوشبختی همه ی جوونا ی صلوات بفرستید...
dokhtar_yas عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 2382 خب گوه میخوره خایه مالی میکنه. فقط تو سایت میرچرخه ببینه کی چیکار میکنه فضول بدبخت جناب اینجا یه سایت مخصوص زنان و دختران هست که البته مرداهم میتونن وارد شن البته با رعایت ادب ، ادامه بدید تعلیق میشید هرچه گشتیم در این شهر نبود اهلِ دلی که بداند غم تنهایی و دلتنگی مارا
noجنگ عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 10672 نگران نباش همشون همینطورن مقصر ماییم که از اول ازدواج گربه رو درحجله نکشتیممن چند مدت پیش یکی از طوطیامو فروختم ۵۰میلیون زدم به کارت شوهرم خیر سرش اتاقارو کاغذ دیواری کنه هنوز هیچ غلطی نکرده تا میگم میگه به تو چه😐 هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
ftmmmmm عضویت: 1398/10/03 تعداد پست: 1134 ن این دروغ نمیگه هرچی بپرسم راست میگه ولی میگه نپرس دخالت نکن ک من ماهیانه چقدر درآمد دارم یا کی وام ... اونجوری بهتره ک ... شوهر من در کمال خونسردی و آرامش ، همین سوالات رو همه رو دروغ جواب میده . بنظرم داغ کنه بهتر از اینه ک همش دروغ ببافه
kianyava مدیر استارتر عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 1330 خب گوه میخوره خایه مالی میکنه. فقط تو سایت میرچرخه ببینه کی چیکار میکنه فضول بدبخت یعنی چی وسط تاپیک من!!!!!یکم ادبم خوبه برای خوشبختی همه ی جوونا ی صلوات بفرستید...
noجنگ عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 10672 خب گوه میخوره خایه مالی میکنه. فقط تو سایت میرچرخه ببینه کی چیکار میکنه فضول بدبخت باز شما کوتاه بیا هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
noجنگ عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 10672 خب گوه میخوره خایه مالی میکنه. فقط تو سایت میرچرخه ببینه کی چیکار میکنه فضول بدبخت حذف کن فحشاتو باز گزارشتو زدا هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
dokhtar_yas عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 2382 در واقع مخام تعلیق بشم😐💔 میخوای تعلیق شی قشنگ تاپیک بزن یا به نینی یار پیام بده بگو میخوام تعلیق شم این توهینا چیه وسط این همه خانوم هرچه گشتیم در این شهر نبود اهلِ دلی که بداند غم تنهایی و دلتنگی مارا
kianyava مدیر استارتر عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 1330 نگران نباش همشون همینطورن مقصر ماییم که از اول ازدواج گربه رو درحجله نکشتیم من چند مدت پیش یکی از ط ... دقیقا وقتی پول لازمه به اولین نفری ک زنگ میزنه خوده منم برای خوشبختی همه ی جوونا ی صلوات بفرستید...
77__reyhan عضویت: 1402/06/22 تعداد پست: 19686 مخام تعلیق شم @نی_نی_یار_پنج @نی_نی_یار_3 ایشون برای تعلیق شدن توهین و هتاکی میکنه به صورت قانونی میشه از این افراد شکایت کرد و این سایت همکاری میکنه برای شکایت؟