2777
2789
عنوان

شیردهی ب نوزاد

148 بازدید | 8 پست

خانوما بچه ی من از روز اول خوب سینه نگرفت اینطوری بود و چندتا مک بخوره بعد گریه کنه ب شدت و بعدش نفسش بند بره هربارم خواستم بهش سینه بدم همبن بساط بوده در بهترین حالت نهایت ۱۰ دیقه مک زده همه روشا هم امتحان کردم ک بگیره ولی همش بازیگوشی میکنه 

منم همش میدوشم براش و با شیشه بهش میدم 

حالام۲۰ روزشه و واقعا شیر کم میارم 

گاهی بهش شیرخشک میدم دکترم گفت عیب نداره بهش بده ولی دوسدارم سینه بگیره اصلا میبینم بقیه بچه هاشون میخورن دلم میشکنه 😔

چکار کنم

اولاش شیر کمه و ممکنه بچه گرسنه بمونه 

شیر خشک کمکی بهش بده 

اما شیر خودتم تقویت کن قطره شیر افزا بگیر برای خودت 

تغذیتو خوب کن تا شیرت هم زیاد بشه هم سیر کننده 

پای تو موندنم خیانت به خودمه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشیشه بدی دیگه سینه نمیخوره چون شیشه راحت تره خوردنش. دوشیدنم برا چند روز  جواب میده رفته رفته شیرت کم میشه چون مک نمیزنه و فرم سینه هاتم خراب میشه. اگه اصرار به شیر خودته بذار گرسنه شه دو سه ساعت بعد بهش شیر بده که مجبور شه بخوره خودتم شیر افزا و مایعات زیاد بخور شیرت زیاد شه. بذار حسابی تلاش کنه بعد اگه سیر نشد شیشه بده تا چند ساعت بعد که باز گشنه شد همین کارو کن. من بودم دیگه به خودمو بچه سخت نمیگرفتم شیشه میدادم و تموم

تلاشتو بکن ولی نذار گرسنه بمونه طفلی 

خیلی تلاش می‌کنم تا الانم مثلادشاید تو این ۲۰ روز کلا ۵ شیش بار بهش شیر خشک داده باشم اما اذیتم با دوشیدن بنظرمم داره کم میسه

باشیشه بدی دیگه سینه نمیخوره چون شیشه راحت تره خوردنش. دوشیدنم برا چند روز  جواب میده رفته رفته ...

اصرار ندارم ولی دوس دارم سینه ام بگیره ک هم شیر کم‌نشه هم ارتباط عاطفی ام باش بیشتر شه ، انقدم ی عده هی بهم گفتن سینه بده بده رفته رو مخم اعصابم خراب کرده خب من دارم با هر سختی و تلاشی هست شیر خودمو بهش میدم چ فرق داره با سینه و شیشه همش حرص میخورم