2777
2789

سلام من میخوام گواهینامه رانندگی بگیرم اما خیلی استرس دارم و میترسم خراب کنم نتونم ،چجوریه لطفا بهم قوت قلب بدین راهنماییم کنید، به پیشنهاد یکی از دوستام میخوام کلاساشو غیر حضوری بردارم امتحان بدم ماباقی رو بعد عید برم تجربتون چی بود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترس نداره  فوقش یه ماشینو داغون میکنه خودتم کمی زخم زیل یه چهار پنج نفر هم انشااللع در حد خسارت ماشین بهشون میزنی  تا دست پر بشه و ترس بریز 

این مرگ نیست که انسان باید از آن بترسد بلکه باید از این بترسد که هرگز زندگی را آغاز نکندانسان تا زمانی که از مرگ بترسد نمی‌تواند چیزی را در اختیار داشته باشدپس من ترجیح می‌دم مرگی با معنی داشته باشمتا یک زندگی بدون معنی

من از 18سالگی گواهی نامه دارم کارمم خوب بود همون باره اول تو شهری و آیین نامه قبول شدم ولی خیلی استرس دارم وقتی پشت فرمون میشینم شوهرمم زیاد بهم ماشین نمیده بهتر بگم اصلا نمیده الان ۳۳سالمه  فکر نکنم ۳۰بار پشت فرمون نشسته باشم خیلی دوس دارم رانندگی رو😖😖

ترس نداره  فوقش یه ماشینو داغون میکنه خودتم کمی زخم زیل یه چهار پنج نفر هم انشااللع در حد خسارت ...

از اینا نمیترسم میدونم که خیلی مراقبم از این میترسم که یاد نمیگیرم ،من حتی با استرس سوئیچ رو میچرخونم تا ماشین روشن بشه

ترس نداره  فوقش یه ماشینو داغون میکنه خودتم کمی زخم زیل یه چهار پنج نفر هم انشااللع در حد حسارت ...

وای تو چقد منی

منم میگفتم فوقش ماشینو میکوبم یه جا 

۴سال گذشت و من هنوز نکوبیدم هیجا

من از 18سالگی گواهی نامه دارم کارمم خوب بود همون باره اول تو شهری و آیین نامه قبول شدم ولی خیلی استر ...

منم عاشقشم اما شوهرم بهم یاد نمیده تصمیم دارم خودم یاد بگیرم شاید مجبورش کردم یه پراید قراضه واسم بخره🤣

همه اول میترسن ولی دیگه باید ازیه جایی شروع کرد  کلاسها به دلخواه نیست که برنامه اموزشگاه هرچی ...

من همین شروع کردنو میترسم ،چجوری باید پیش افسر بشینم چجوری ماشینو برونم🥲

مستقل میشی بچه داشته باشی که بیشتر به کارت میاد 

بله دخترم کلاس اولی هست الان کارم خیلی کمه مسئولیت خاصی ندارم ،میترسم یه موقع باردار بشم نتونم به آرزوهام برسم من آرزو دارم ماشین برونم پدر مادرمو ببرم بیرون بگردونم🥲

منم عاشقشم اما شوهرم بهم یاد نمیده تصمیم دارم خودم یاد بگیرم شاید مجبورش کردم یه پراید قراضه واسم بخ ...

منم قراربود پراید بگیره برام ماشین گرون شد نتونست اگه ماشین خودمون پراید بود الان شوماخر بودم‌ ماشین خودمون پارس هستش عشق شوهرم خیلی سختی کشید تا بخره بخاطر این میترسم بزنم به جایی