2777
2789

شوهرم به ظاهر اهل خانم بازی نیست چند شب پیش ها یه جایی بودیم یه لایو گذاشت یکی از فالور هاش که زن بود و فالو من هم بود اومده تو لایو بهش گفته خوشتیپ ولی من متوجه نشدم امروز تو اینستا بهم پیام داد به شوهرت بگو دست از سرم برداره من یه غلطی کردم یه شیطنتی باهاش کردم اون ول نمیکنه هی تماس تصویری میگیره و چت میکنه اشتباه از من بود ولی بگو شوهرت ولم کنه

هیچ وقت گول اسم و ظاهر آدم ها رو نخوردید،لشکر هیتلر با اون عظمت،اسمش نازی بود🤭🤫

اسکرین تمام تماس تصویری ها و چت هاش رو هم برام فرستاد و گفت گفته از زندگیم راضی نیست ولی تو چت ها نبود گفت ویس داده گفته که پاک کرده

حالا شوهرم میگه من نبودم کار داشتم داده بودم همکارم جواب داده جای من،من میخواستم ببینم کی هست که مزاحم شده واسه همین تماس تصویری میگرفتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینستا شوهرت ی بررسی کن ببین بازم میبینی از این چتا

همه رو پاک کرده بهش تو چت گفته بود از ۶به بعد زنگ نزنی من خونه هستم

شاید دشمنی میکنه باهاتون

زود گول نخور

بعدشم مگه تو اینستا پیام حذف میشه؟

با یه برنامه ساده میشه اسکرین فوتشاپ کنی پیام فوتشاپ کنی یا شاید پروف و اسم شوهرتون به یکی از دوستاش داده تا بزنه به پروف اسم خودش و ادای شوهرتو در بیارع ب ظاهر 

دروووغ محض 😐

میه تماس تصویری رو با دوستم گرفته بودم من اصلا نمیخواستم حرف بزنم دوستم میخواست حرف بزنه

شاید دشمنی میکنه باهاتون زود گول نخور بعدشم مگه تو اینستا پیام حذف میشه؟ با یه برنامه ساده میشه ا ...

شوهرم قبول کرد همه اون چت ها رو ولی گفت دوستم نوشته نه من،ما می‌خواستیم بدونیم کی هست

2790
2778
2791
2779
2792