2777
2789
عنوان

بی بی مثبت یا تبخیر؟

563 بازدید | 49 پست

۸روز به وعدم مونده

همون اول سایه اتداخت ولی رفته رفته که خشک شد پررنگ شد

نظرتون چیه؟

https://s6.uupload.ir/files/20240103_205408_loac.jpg

دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده

خیلی زوده

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دوباره یه مارک دیگه امتحان کن مثبت شد حامله ای

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید
🙈🙈

اینکه خرابه

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
به نظرم مثبته

نمیدونم خودمم گیج شدم..به مثبت میخوره‌.حتی زیر اب گرفتن و شستم کیت رو، صورتی شد و نرفت.

ولی بعدش در شرایطی که ۷روز مونده بود به موعدم زدم منفی شد 

بینم در روزهای اینده چی میشه😅

دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده
خدا کنه زودی بیای خبر خوب بدی بهمون

ممنون ازینکه به یادم بودی دوست خوبم

دعا کن منو زیاااد

میدونی که شرایطم رو😄😄

شما کی میری برای قلب یا سل فری

خدا کنه زودی بیای خبر خوب بدی بهمون

ویارت چطور پیش میره؟؟ ایشالا که جهنده و زیاد نباشه🙈🙈🙈

این صورتیه به خط تبخیر نمیاد.

ای خدااا

خدا از دهنت بشنوه عزیزم

الان یه عکس از زاویه دیگش میزارم باز اگر تونستین ببینید خوشحال میشم نظراتتونو میشم

ای خدااا خدا از دهنت بشنوه عزیزم الان یه عکس از زاویه دیگش میزارم باز اگر تونستین ببینید خوشحال می ...

انشاالله عزیزم مثبت باشه. من هفت روز قبل از موعد تجربه همچین چیزی رو داشتم که مثبت بوده

خدایا ازت ممنونم که روز مادر،بهترین هدیه رو بهم دادی🥰