2777
2789
عنوان

همش حس میکنم

177 بازدید | 24 پست

با من به کسی خوش نمیگذره 

زیاد حرف زدن بلد نیستم 

درونگرام ولی دوس دارم تو جمع باشم برم با کسی بیرون ولی وقتی میرم برمیگردم میگم حوصلش سر رف  با من 

خیلی حس بدیه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دقیقا

الانم داشتم به مامانم میگفتم

دلم بارون می‌خواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می ‌تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱
میشه یکم بیشتر بگی از خودت  میخوام آرومم شم

این شکلیم که اگر یکی زنگ بزنه بهم همش مضطرب هستم که الان باید چی بگم وقتی میخام برم بیرون حتی نمیتونم تو چشم های آدم ها نگاه کنم و باهاشون درست حرف بزنم خیلی وقتا جمله بندی هلم اصلا درست در نمیاد و وسط حرف زدنم هی سوتی میدم و ی چیز رو اشتباه میگم 

یا همش فک میکنم حرفام برای بقیه خیلی حوصله سر بره و طرف مقابلم منتظره تا حرفام تموم بشه 

دوستای زیادی ندارم و تو جاهای عمومی مخصوصا باشگاه و کلاس های مختلف و اینا به سختی با آدما دوست میشم

واقعا خیلی اذیتم اصلا 

۲۰

فکر میکنم توی این سن واست مهم تره.. مثلاً من ۲۷ سالمه و مثل تو بودم فکر کنم هر چی گذشت کمتر شد.. برای دوستای نزدیکم راحت بودم ولی اصلا برای هیچ جمع بزرگتری نمی‌تونستم جذاب آنچنانی باشم توی مکالمات دو نفره و محدود باز بهتر بودم هنوزم البته سر کار که جلسه ای هست و میبینم یه سری آدم راحت شوخی میکنن ولی من شوخ طبعیم رو نمیتونم بروز بدم اذیت میشم ولی خب من یه مکانیسم دفاعی داشتم که سعی میکردم با اون خودم رو راضی نگهدارم و اون این بود که با کار دیگه ای که استعداد یا حالا هرچیزی که توان بیشتری داشتم خودم رو مطرح کنم. 

اشتباه فکرمیکنی اگر کسی راحت نباشه باهات کلا ارتباطو کم یا قطع میکنه اگر باهم بیرون و اینا میرین ینی مشکلی نداره دیگه وگرنه کسی خودشو معذب نمیکنه فوقش یبارمیاد دفعه بعدی وجودنداره براش

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
اشتباه فکرمیکنی اگر کسی راحت نباشه باهات کلا ارتباطو کم یا قطع میکنه اگر باهم بیرون و اینا میرین ینی ...

ذاتا کم میکنن 

ببین خودمم فک میکنم آخ زیاد جالب نیستم مثلا چرا یکی با من دوست بمونه 

حس میکنم فاز خوبی نمیدم 

ذاتا کم میکنن  ببین خودمم فک میکنم آخ زیاد جالب نیستم مثلا چرا یکی با من دوست بمونه  حس ...

اگ تو حس میکنی من کاملا مطمئنم ادمی نیستم ک هرکسی بتونه باهام بهش خوشبگذره😂🤦🏼‍♀️

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥