2777
2789
عنوان

همش حس میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 24 پست
پس چه میکنی ؟؟ حس بدی نداره ؟؟

نه اصلااااا خیلیم حال میکنم اتفاقا😂

چون مدلم اینجوریه ک کلا با چندنفر راحتم دوتا رفیقام ک یکیش صمیمیم باهاش 

مامانم و ابجیم همین 🤣🤦🏼‍♀️

برای همین میگم اشتباه فکرمیکنی چون منی ک اصلااا و ابدا اخلاق جالبی ندارم و کلا مدلم بدقلقه🤦🏼‍♀️

بازم هروقت هرجایی ک چ رفیقام چ خانواده بخوان برن تا من نرم نمیرم 

بستگی ب طرفت داره اگر حس میکنی اینجوریه بزارشون کنار

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم میدونم حس بدی میده  میگم که اینجور پیش بره همیشه تنها میمونم  حتی ازدواجم نمتونم بکن ...

بیم ازدواج اگه درستش باشه اصلا این چیزا توش نیس که بخواد مهم باشه پس نگران اون موقع نباش من تنهایی رو انتخاب کردم تو میتونی تنها نمونی این دست خودته که چیکار کنی من تنهایی رو انتخاب کردم ولی این حس ها طبیعیه ولی تا نفهمیدی کسی اذیت میشه دور نشو حتما یه چیزی شده که این احساس دو داری و شاید اینجوری نباشه و احتمال زیاد هم اینجور نیست منم نه به بار بلکه صدها بار مطمئن شدم که قبولش کردم

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹
بیم ازدواج اگه درستش باشه اصلا این چیزا توش نیس که بخواد مهم باشه پس نگران اون موقع نباش من تنهایی ر ...

شما ازدواج کردین 

حس میکنم طرف بعد چن مدت آرم خسته میشه میگه با من حوصلش سر میره 

شما ازدواج کردین  حس میکنم طرف بعد چن مدت آرم خسته میشه میگه با من حوصلش سر میره

من نه مجردم 

ببین ازدواجی که بقیه میگن آره اینجوریه ولی ازدواج واقعی میگم که اینا اصلا توش مهم نیس تو حتی اگر یه مرده هم باشی دور از جون خدانکزده اون طرف به یه زنده ترجیحت میده 

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹
خوبه کع یه رفیق صمیمی داری  من بلد نیستم چجوری صمیمی بشم با کسی

منم مث خودتم اون صمیمی شد منم راحتم باهاش😂

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
ازدواج واقعی منظورت چیه 

منبودم اینه وقتی علاقه ای بین دو طرف وجود نداره ازدواج اصلا معنی نداره وقتی دو طرف ازدواج جای عشق دادن بهم فقط پس سوتی گرفتن و گیر دادن و بی اعتمادی به هم هستن و بهم عشق نمیدن که پروو میشن این اسمش عشق نیست و ازدواجی وجود نداره وقتی عشق واجی باشه احترام و شعور مطقابل باشه میشه ازدواج واقعی ازدواج اصلی وگرنه اون میشه همون دوستی که تویه خونه زندگی میکنن این اسمش ازدواج نیست این همه خانوم که با شوهراشون مشکل دارن و دنبال سیاست یاد گرفتن هستن ازدواجشون واقعی نیست البته اینم بگم هر کسی اعقاید و افکار خودشو داره افکار منم اینه که از نظر خودم درسته

ازدواج واقعی منظورت چیه 

ایکم بگم که ازدواج به محرم بودن و نبودن نداره و اینکه اسمتون تو شناسنامه هم باشه و مادری و پدری هم همینطور له به دنیا آوردن و اسم تو شناسنامه بودن نیست به مادری گردنه پدری کردن و همسری کردن