2777
2789

شوهرم خیلی مهربونه من هرچی غر بزنم حرف بد بزنم چند دقیقه بعد یادش میره،اما وقتی که خیلی دلش میشکنه تا چند روز باهام حرف نمیزنه،اما درکل خیلی صبوره

خلاصه من خیلی سر چیزای الکی بهش گیر میدم

امشب اومد دنبالم گفت بریم برای روز زن هرچی خواستی برات بگیرم منم رفتم لباس زیر گرفتم چون لازم داشتم ،اومدم بیرون‌گفت تخفیف گرفتی گفتم نداد گفت چرا بلد نیستی،بعد گفت مبارکت باشه عزیزم،منم بازم دیوونه باریم گل کرد شروع کردم به غر زدن که اره زنای مردم جیبشون پر پوله ،تو برای من هیچکاری نمیکنی 😢😢انگار روانیا شدم،چند روزه اینطوری شدم خیلی شرمنده میشم پیشش ،الانم رفتم عذر خواهی کردم گفتم ببخشید گفت باشه😢یکاری بگید بکنم انقدر بد نباشم دیگه حالم از خودم بهم میخوره

گفتم بزار برم سرکار هرچی دلم خواست بگیرم

اونم داد زد گفت یجوری رفتار نکن انگار گدا گشنه هستیم

اون لحظه از خودم متنفر شدم😢بنده خدا هرچی بخوام برام میخره هرکاری بگم میکنه نمیدونم چرا اینچوری میکنم با خودمون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین که فهمیدی مشکل از حودته حودش یه نکته مثبته یکم اراده کن تمرین کن شما میتونی خوب باشی

کاربر آقا، نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می‌کنیم ولی او سالهاست خدایی میکند💛 داستان تو هنوز تموم نشده! تو خواهی خندیددر جایی که قبلا گریه کرده بودی.             بخاطر نت شبانه بیدار میمونی بعد میایی استوری میزاری :'فکرش نمیزاره بخوابم'  مخابرات بزنه تو کمرت دروغگو 😒 هزینه هام واگعی و در آمدم کیکه😢   تو واقعاً فکر کردی قلبمو شکستی؟ قلب من گلس داره بیچاره🤪 از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی :گفتش دو روز امریکا درس میدم .؛ یه روزم انگلیس درس میدم ،چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂        قطعا همه ایرانیا وقتی شامپو میزنن شیر آب رو نمیبندن و یه جاییشون رو میذارن زیر دوش که آب هدر نره😂😂طرف همیشه با دخترا حرف میزنه بعد میگه:من اجتماعی ام..😑تو جغرافیایی بدبخت😐همه جا شعبه داریبستن
اگه خودت هم پول درمیاوردی ومیدیدی چقد سخته پول دراودن .اینقد غر نمیزدی بیشتر قدر نیدونستی

میدونم چقد سخته خودم دیدم چقدر هم کارش سنگینه و سخته اما نمیدوتم چرا روانم مشکل پیدا کرده خسته شدم

میدونم چقد سخته خودم دیدم چقدر هم کارش سنگینه و سخته اما نمیدوتم چرا روانم مشکل پیدا کرده خسته شدم

مطمعن نیستم ولی فکر کنم ی جورایی غر زدن بهت مزه کرده برا همین غر میزنی واین ناراحتی هم حس عذاب وجدانته که میدونه کارت اشتباس .

تنهای تنهای تنها

هیچ مردی لايق  ذره ای دلسوزی نیست. هربار که‌ دلت به‌ حال شوهر سوخت بدون سيلی به گوش خودت زدی که چند سال بعد میفهمی چی می‌گم 

من باوری به کمال گرایی افراطی ندارم  به تاپیک «من خودم رادوست دارم»@بانوآرتمیس سربزنید