2777
2789
خواهش میکنم شما اول باید همین طور بدون نوبت گرفتن برید و بگید برای معاینه شروع ارتودنسی اومدم بدون ن ...

کار دکتر شانقی خیلی خوبه، من انجام دادم راضی ام

سالها پیش هم دندان پرکردن و عصب کشی هم انجام میداد کارش خیلی خوبه،ولی الان این کار را رو دو نفر دیگه انجام میدن و متاسفانه خودش انجام نمیده

ولی حواست باشه اگر پر کردنی داشته باشی احتمالا میفرستت برای همکارای عصر کلینیکش(مثلا برای دکتر مجاب ) 

من پیشنهاد میدم کارای پرکردنی و عصب کشی  رو بری کلینیک دیگه ولی ارتودنسی و ... برو خود شانقی، کارش واقعا خوبه

میشه ادرسشو بدین کارشون خوبه؟

مطبش همون اول خیابون میثم روبروی هلال احمره، 

کار دکتر شانقی خیلی خوبه، اخلاقشم خیلی خوب و آرومه

من انجام دادم راضی ام

سالها پیشم دندون پرکردن و عصب کشی هم انجام میداد کارش خیلی خوبه،ولی الان این کار را رو دو نفر دیگه انجام میدن و متاسفانه خودش انجام نمیده.

ولی حواست باشه اگر پر کردنی داشته باشی احتمالا میفرستت برای همکارای عصر کلینیکش(مثلا برای دکتر مجاب ) 

من پیشنهاد میدم کارای پرکردنی و عصب کشی  رو بری کلینیک دیگه ولی ارتودنسی و ... برو خود شانقی، کارش واقعا خوبه

قبلن که ارتودنسی کردم قیمتهاشم منصفانه بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.