2777
2789
عنوان

ما آشتی کردیم

1117 بازدید | 32 پست

و من دلم می‌خواد از عذاب‌وجدان سرمو بکوبم به دیوار

هم واسه مامانم کادو خزید و هم واسه من و الان میگم کاش بخاطر مال دنیا باهاش دعوا نمی‌کردم

موضوع دعوا تو دوتا تاپیک قبله😬

الان این کادوکه بادعوا گرفتی ارزش داره عزیزم؟ کاش اون حرف زشت روبه مادرش نمیزدی خیلی زشت بود اینجوری به تومیگفت روزپدرچه حالی میشدی

خدایاتکیه داده ام به آسمانی که تو روی ابرهایش نشسته ای♥

تاپیکت رو خوندم

دیگه زندگیای الان ارزشی نداره،تا ی چیزی میشه میگیم طلاق، تا ی چیز میشه میگیم بگو مادرت بیاد سرویست بده

ما هم مثل شما. خیلیامون اینطوریم شدیم

فقط ادای دوست داشتن در میاریم و گرنه ب وقتش از دشمن دشمن تر میشیم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان این کادوکه بادعوا گرفتی ارزش داره عزیزم؟ کاش اون حرف زشت روبه مادرش نمیزدی خیلی زشت بود اینجوری ...

اما خب من کتکش نمی‌زنم

و واقعا دلیل خجالت خودمم همینه که ای کاش باهاش دعوا نمی‌کردم ای کاش جلوی خودمو می‌گرفتم

عزیزم به مادر هر مردی حتی اگه حق هم داشته باشی این توهین و به این وضوح بکنی دست روت بلند میکنه. دیگه درس عبرتی شد برات به خاطر بچه گلت هم که شده دیگه کنترل خشم داسته باشی‌ .

و اینکه اگه به مردها گیر بدیم سر محبت های مالی و غیر مالی به خونواده هاشون دیگه یواشکی ادامه میدن . بیشترش هم میکنن . هیچ وقت با شوهرت یکی به دو مخصوصا تو عصبانیتش نکن. هر کی هم تشویقت کرد دوست نادون یا دشمنته . وقتی در مقابل زن به طاهر ببینی یه مردی رام شده احتمال زباد بده یه گوشه داره یه حرکتی میزنه . نکن عزیزم . برای خودت میگم 

اینطور بعد یه مدت کلا هیچ حریمی بینتون نمیمونه ، روی شوهرتونو تو روتون باز نکنین

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

خلاصه بگو چیشده

دیشب برای من چیزی نخریده‌بود برای مامانش پول داده‌بود به خواهرش که براش کادو بخرن

اول فقط من دعوا کردم کم‌کم اونم شروع کرد گفت من پسرشم برای مامانم همه چیز می‌خرم اما دیگه از امسال نه تولد داریم نه روز زن نه عید هیچی

بحث کردیم بحث کردیم تا جایی که یکی زد به سینه‌م یکی زد به دهنم که داخل لبم خون لخته شد

بعد من ساکت بودم اما خودش شروع کرد گفت من مامانمو هیچوقت با تو عوض نمب‌کنم منم گفتم پس بگو همون بهت سرویس بده باز یکی زد رو رونم

برای اولین بار تو این ۳سال شبو قهر خوابیدیم اما صبح ذره ذره منت‌کشی رو شروع کرد و الانم که زنگ زد و گفت واسه خودت و مامانت کادو خریدم 

حالا من خجالت می‌کشم و میگم ای کاش بخاطر مال دنیا باهاش دعوا نمی‌کردم🤦🏻‍♀️