2777
2789
عنوان

روزمرگی ☕

84 بازدید | 19 پست

امروز رو چیکار کردبن؟ تا الان ... از الان به بعد میخواین چیکار کنین ✨

خودم خونه مادربزرگم بودم برگشتم خونه.. بسته از پست سفارش داده بودم بازشون کردم خوشحال شدم محصولات پوستی بود جوگیر شدم همون موقع استفاده کردم غذا سفارش دادم  و یک کم با گوشی ور رفتم حالا هم می‌خوام یک کم درس مربوط به کارم بخونم شما چی 🌱❤️

صبح بیدار شدم کارای خونه رو کردم ناهار گذاشتم خوردیم و بعد اومدم بیرون ی کیک گرفتیم اومدیم خونه مادربزرگم

اگه امضام رو خوندی  یه صلوات بفرست به عشقم  برسم شایدخدا شنید🤍🌱 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود❤️🥺 روزیی که به تو برسم قطعا زمین و آسمان از خوشحالی من به وجد می آیند و آن روز انقلاب جدیدی برای عشق و دوست داشتن  خواهد بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صبح زود پاشدم با همسرم صبحونه رفتیم کافه بعد برگشتم خونه پتم و بردم حمام و ناهار درست کردم و یه چند تا مشاور آنلاین داشتم انجام دادم بعد ناهار هم نقاشی کشیدم و یکم پیانو زدم غذای پتم و دادم و الانم باید پاشم شام درست کنم ک خواهر شوهرم میاد خونمون امشب😕😂

اگه بگم اندازه خاک بارون خورده ، اندازه نوشابه بعد یه غذای چرب ،اندازه بوی بدن نوزاد،اندازه توت فرنگی ،اندازه تک تک تار مژه های خوشگلت ،اندازه تموم عروسک های دنیا،اندازه لازانیا،اندازه زنگ آخر روز های چهارشنبه ، اندازه تعطیلی ب خاطر برف دوست دارم دروغ گفتم چون من خیلی بیشتر اینا ت رو دوست دارم شاید ب اندازه ایی ک مستربین عروسکش و دوست داشت شاید ب اندازه عشق ی مادر ب فرزندش و شاید حتی بیشتر خودم شایدم اندازه تموم موج های دریا دوست دارم انقد دوست دارم ک نمیدونم خیلی و چجوری بنویسم ک دقیقا بفهمی خیلی یعنی چقد شیک و ایس لاته ک هیچی کنارت حتی چایی نبات تو استکان کمر باریک هم میچسبه،پیتزا و همبر ک هیچ کنارت حتی فلافل کثیف کنار خیابون هم میچسبه،ویلای کردان و دماوند ک هیچی کنارت حتی زندگی ت شلوغی و دود و دم تهران هم میچسبه خلاصه بگم مهم نیست کجا باشم ت چ شرایطی باشم حالم چطور باشه ت ک باشی از همه آدمای دنیا بی نیازم،خدایا شکرت وسط دردام درمون فرستادی درمون ک هیچی معجزه(: خدایا شکرت ب خاطر وجود سهیل ت زندگیم🩷
صبح زود پاشدم با همسرم صبحونه رفتیم کافه بعد برگشتم خونه پتم و بردم حمام و ناهار درست کردم و یه چند ...

چه لاکچری🤣

میشه دعا کنید منم مامان بشم 🥹منم تیکر بزنم بگم بلخره منم مامان شدم🥹دیگه خستم از هرماه انتظار از ناامیدی امروز بعد از ۴ روز تاخیر دوباره نشد ناامیدم باز ناامیدی شوهرم😭خدایا مارو هم ببین .ما امیدمون به خودته تو امید مایی ای خدا.

صبح بیدار شدم مشغول کارام شدم و همسرم صبحانه اورد همونجور درگیر کارا خوردم تا نزدیک ظهر رفتم دوش گرفتم و اماده شدم

رفتیم شیرینی خریدیم رفتیم خونه خواهرهمسرم که مادرهمسرمم اونجا بودن

هم روز مادر تبریک بگیم هم خواهرش چند روزه زایمان کرده دیدنش

رفتیم ناهارو اونجا خوردیم و یکم نشستیم و برگشتیم 

شوهرم رفت سر کارش

منم نشستم زبان خوندم الان واسه استراحت اومدم سایت.

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

چه لاکچری🤣

😂😂😂🤦🏼‍♀️

اگه بگم اندازه خاک بارون خورده ، اندازه نوشابه بعد یه غذای چرب ،اندازه بوی بدن نوزاد،اندازه توت فرنگی ،اندازه تک تک تار مژه های خوشگلت ،اندازه تموم عروسک های دنیا،اندازه لازانیا،اندازه زنگ آخر روز های چهارشنبه ، اندازه تعطیلی ب خاطر برف دوست دارم دروغ گفتم چون من خیلی بیشتر اینا ت رو دوست دارم شاید ب اندازه ایی ک مستربین عروسکش و دوست داشت شاید ب اندازه عشق ی مادر ب فرزندش و شاید حتی بیشتر خودم شایدم اندازه تموم موج های دریا دوست دارم انقد دوست دارم ک نمیدونم خیلی و چجوری بنویسم ک دقیقا بفهمی خیلی یعنی چقد شیک و ایس لاته ک هیچی کنارت حتی چایی نبات تو استکان کمر باریک هم میچسبه،پیتزا و همبر ک هیچ کنارت حتی فلافل کثیف کنار خیابون هم میچسبه،ویلای کردان و دماوند ک هیچی کنارت حتی زندگی ت شلوغی و دود و دم تهران هم میچسبه خلاصه بگم مهم نیست کجا باشم ت چ شرایطی باشم حالم چطور باشه ت ک باشی از همه آدمای دنیا بی نیازم،خدایا شکرت وسط دردام درمون فرستادی درمون ک هیچی معجزه(: خدایا شکرت ب خاطر وجود سهیل ت زندگیم🩷
آخی پت داری؟ سگ یا گربه 😍 اسمش چیه 

سگ عزیزدلم اسمش پیکو 

پس داری میری از ایران؟ 

نه عزیزم قصد جدی برای مهاجرت ندارم حداقل فعلا ندارم

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛