2777
2789

توی تاپیک قبلیم گفتم شوهرم نه تبریک گفت نه کادو خرید

دخترم توی اینستا دوستش رو دیده بود که مامانش رو بغل کرده و براش شعر خونده و اشک شوق مادرش رو درآورده، یهو یادش افتاده عه ، منم مادر دارم. یه تبریک خشک و خالی بدون بوس و بغل .....😔

من نصف شب به شوهرم پیام دادم حداقل خودت تبریک نمیگی به دخترت یاد میدادی یه کش مو، یه جورایی چیزی به مادرش هدیه بده تا محبت رو یاد بگیره...

صبح ندید. رفت نانوایی. اونجا ۷_۸ بار بهم زنگ زد برای فلانی فلان قدر پول بزن . فلان کارو کن . فلان کارو نکن. ولی اصلا اشاره ای به پیامم نکرد

بعدم اومد و سر سفره صبحانه یه مورد خیلی بی‌ربط رو بهونه کرد و به من بی احترامی کرد و اشکم رو درآورد

دخترم هم شاهد کل این ماجرا بود

لعنت به چشمای من که نمیتونن جلوی این اشکای لعنتی رو بگیرن

بچه ها خوب هدیه ای بهم داد

واقعا خررررررد شدم

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

من ۱۵ ساله کادویی نگرفتم

بهتره بگم ۱۵ ساله حسرتم در یه جعبه رو باز کنم از توش یه گل سر یا رژ لب یا عطر دربیارم و به خودم بگم احساس تو واسه یه نفر مهم بود!!!!

این کارا رو که نکرد

کاش حالمو نمی‌گرفت توی این روز

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۱۵ ساله کادویی نگرفتم بهتره بگم ۱۵ ساله حسرتم در یه جعبه رو باز کنم از توش یه گل سر یا رژ لب یا ...

خودت برای خودت کادو بگیر من هر سال تولدم برای خودم هدیه سفارش میدم

خودت برای خودت کادو بگیر من هر سال تولدم برای خودم هدیه سفارش میدم

آره فکر خوبیه

بماند که همیشه توی زندگی خلاء این ۱۵ سال بی توجهی حس میشه

انگار برم جلوی آینه خودم خودمو بوس کنم

والا

کادویی ک بعد بیان کردن بگیری ارزش نداره نیازی نبود به زبون بیاری،  اکثر مردا همینن

قطعا حس ۱۵ ساااااااااال بی توجهی رو درک نمیکنی

درد من والله هدیه نیست 

اهمیت دادنه

آره فکر خوبیه بماند که همیشه توی زندگی خلاء این ۱۵ سال بی توجهی حس میشه انگار برم جلوی آینه خودم خ ...

نه عزیزم اینکار احترام به خود،  من قبل ازدواج هر سال تولدم میرفتم سفر،  الان ک شرایطش نیست چیزی که دوست دارم شده یه کتاب یه شمع برای خودم سفارش میدم و بعضی وقت‌ها همسرم میگه چطوری انقدر برای هدیه خودت ذوق می‌کنی بهش میگم چون اینو واقعاً دوست دارم و بعضی وقت‌ها آدم نیاز داره به همچین چیزی،  تو درسواره احترام به هود میگه به خودت احترام بزار خودت برای خودت ارزش قائل باش تا بقیه هم بهت احترام بزارن

خودت به دخترت یاد بده وقتی شوهرت خودش بلد نیست چجوری میتونه به بچه یاد بده یکی میخواد به خود شوهرت ی ...

واقعا از دختر ۱۳ سالم دلم گرفته

دخترای جاریم در فقر رفتن برای مادرشون برس و گیره سر خریدن

دختر من حتی بغل و بوسمم نکرد