2777
2789
عنوان

افسردگی 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 35 پست
منم دقیقا مثل شما استرس و اضطراب ترس از مرگ هر روز میگم امروز میخوام بمیرم خسته شدم دیگ . میشه بگی چ ...

خیلی بده واقعا دکتر رو حتما برو امیدوارم که خوب بشی  

«دیدین بعضیا عقلشون به چشمشونه؟من عقلم به دماغمه..از هر کی بوی خوب میده خوشــم میــاد«...Army...»«کاربری دوم»«Bts is my everything»«بانویِ عمارت پنج طبقه ی جانگکوکم»
من بیشتر برا پنیکم دارو استفاده میکنم  پراپرانولول  آسنترا آلپرازولام

یکی از اقدام ما دکتر هست دیشب حالم بد شد الپرزولام داد با پراپرانول بی حس بی حس شده بودم امروز هم گفت هز روز یکی کلردیازپوکساید بخور 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از اقدام ما دکتر هست دیشب حالم بد شد الپرزولام داد با پراپرانول بی حس بی حس شده بودم امروز هم گف ...

پیش چه دکتری رفتی؟ اره الپرازولام کلا بی حس میکنه و خواب آوره 

کلردیازپوکساید خواب اوره من قبلا قبل خواب میخوردم ولی بعد که رفتم یه دکتر دیگه گف که نخورم

«دیدین بعضیا عقلشون به چشمشونه؟من عقلم به دماغمه..از هر کی بوی خوب میده خوشــم میــاد«...Army...»«کاربری دوم»«Bts is my everything»«بانویِ عمارت پنج طبقه ی جانگکوکم»
پیش چه دکتری رفتی؟ اره الپرازولام کلا بی حس میکنه و خواب آوره  کلردیازپوکساید خواب اوره من قبل ...

من گاهی روزی 3تا کلردیازپوکساید میخورم ولی خوابم نمیگیره بدنم مقاوم شده  

افسردگی ب درمان بلند مدت احتیاج داره 

خواهش میکنم با ی درمان کوتاه مدت قطعش نکن 

شاید تا آخر عمرت خوب نشی 

مثل موج دریا می‌ره و برمیگرده 

من ۱.۵ ساله تحت درمانم... 

الان ب علت مشکلاتی حالم ب شدت بده

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
پیش چه دکتری رفتی؟ اره الپرازولام کلا بی حس میکنه و خواب آوره  کلردیازپوکساید خواب اوره من قبل ...

پیش دکتر نرفتم خود فامیلمون دکتر زنان زایمان هستش من حالم بد شد بهش گفتم حالت هام رو گفت اینارو بخور تا دو هفته ‌ حالل فردا میخوام برم پیش روانشناس ببینم اون میخواد چیکار بکنه

من گاهی روزی 3تا کلردیازپوکساید میخورم ولی خوابم نمیگیره بدنم مقاوم شده    

یه دکتر عمومی این قرصو به من داده بود بنظر من نخور رو منم تاثییر نداشت 

پیش دکتر نرفتم خود فامیلمون دکتر زنان زایمان هستش من حالم بد شد بهش گفتم حالت هام رو گفت اینارو بخور ...

برو پیش یه دکتر اعصاب و روان خوب

کدوم شهری؟ من شیراز رفتم برا دکتر

الان حالم خوبه خداروشکر فقط امیدوارم با قطع دارو ها بر نگرده  

افسردگی ب درمان بلند مدت احتیاج داره  خواهش میکنم با ی درمان کوتاه مدت قطعش نکن  شاید تا ...

وای من روی ۶ ماه حساب باز کرده بودم😭 خدا خودش آرامش بده به دلامون من که اصلا آرامش ندارم 

دکتر روانپزشک به من داده بطور موقت فقط جواب میده.

اره در کل خوشم نمیاد از این قرصه خوب نبود  فقط الپرازولام خیلی خووبه لامصب

وای من روی ۶ ماه حساب باز کرده بودم😭 خدا خودش آرامش بده به دلامون من که اصلا آرامش ندارم 

تو ۶ ماه افسردگی نگرفتی ک تو ۶ ماه خوب سی 

افسردگی در اثر گذشته ی فاسد و خرابه 

در اثر خشم فروخورده است 

در اثر خوبی بیش از حد ... صبر بالا ... هزار کوفت دیگه در اثر سال هاست ...

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
برو پیش یه دکتر اعصاب و روان خوب کدوم شهری؟ من شیراز رفتم برا دکتر الان حالم خوبه خداروشکر فقط امی ...

تهرانم اصلا دکتر خوب نمیشناسم اینی هم که وقت گرفتم از اینترنت پیدا کردم نمیدونم خوبه یا نه