2777
2789
عنوان

افسردگی 😭

234 بازدید | 35 پست

خانما میشه راهنمایم کنید الان من دو ماه حس مرگ گرفتم فردا وقت دکتر دارم ولی واقعا نمیدونم چیکار باید بکنم این حس ازم دور بشه دارم روانی میشم استرس و اضطراب شدید گرفتم سرم و قفسه سینه ام معده ام درد میکنه حالم بده😭😭😭تروخدا شما ها چجوری خودتون رو درمان کردید?

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با دارو اوکی غیر دارو کار دیگ ای انجام ندادی؟

دارو میخورم ورزش میکنم موسیقی گوش میکنم و اینا

«دیدین بعضیا عقلشون به چشمشونه؟من عقلم به دماغمه..از هر کی بوی خوب میده خوشــم میــاد«...Army...»«کاربری دوم»«Bts is my everything»«بانویِ عمارت پنج طبقه ی جانگکوکم»
علائمتون چیابودش

استرس بی دلیل تپش قلب ترس از مرگ 

احساس پوچی میکنم گریه میکنم بدبختم از خونه هم بیرون نمیرم

البته الان بهتر شدم

«دیدین بعضیا عقلشون به چشمشونه؟من عقلم به دماغمه..از هر کی بوی خوب میده خوشــم میــاد«...Army...»«کاربری دوم»«Bts is my everything»«بانویِ عمارت پنج طبقه ی جانگکوکم»
استرس بی دلیل تپش قلب ترس از مرگ  احساس پوچی میکنم گریه میکنم بدبختم از خونه هم بیرون نمیرم ا ...

منم دقیقا مثل شما استرس و اضطراب ترس از مرگ هر روز میگم امروز میخوام بمیرم خسته شدم دیگ . میشه بگی چه دارویی مصرف میکنید؟؟

ایشالا همیشه حال دلتون خوب باشه عزیزم. کاملا درکتون میکنم خیلی سخته.

ممنونم عزیزم همچنین   

منم دقیقا مثل شما استرس و اضطراب ترس از مرگ هر روز میگم امروز میخوام بمیرم خسته شدم دیگ . میشه بگی چ ...

من بیشتر برا پنیکم دارو استفاده میکنم 

پراپرانولول 

آسنترا

آلپرازولام