2777
2789

ی همسایه داشتیم پیر مرد و حاجی و متدین و فلان و بهمان بود

بعدا گندش در اومد ک دختر بچهارو میبرده دست درازی میکرده

سلام عزیزم اگر نظراتت بامن متفاوته اگر مخالف حرف و ایده و عقیده  من هستی اگر احساس فرهیختگی داری و پیام منو بی فرهنگی میدونی خواهش میکمم ریپلای نکن و نظر عقده و سطح فرهنگ تو برای خودت حفظ کن و نگهدار بدون باهمون کلمه اول ک حس کنم میخای ابراز عقیده کنی من دیگ بقیه شو نمیخونم و جوابی هم نمیدم همونطور ک من بارها مخالف عقیده ای بودم ولی خوندم و گذشتم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چه دارو هایی داد ؟؟؟ خواب آور یا عادت به دارم پیدا نکردی ؟ چند وقت استفاده کردی 

زاناکس خوردم برای ارام بخشی

ودیازپام خوردم برای خواب

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. وقتی بهت گفتم بای بای یعنی دیگه جوابتو نمیدم اعلان پیامتم بیاد در جا پاکش میکنم اصلا نمیخونم  حالا تو هی ریپ بزن پاره شی🤣حوصله بحث رو ندارم اگه چیزی گفتی و جوابتو ندادم بدون ارزش وقتمو نداری از همین جا بهت میگم بای بای هانی🖐️                                         ایمانِتون‌بویِ‌گناه‌میده………………!  (درخواست نمیپزیدم جز دوستانم)                       
چه دارو هایی داد ؟؟؟ خواب آور یا عادت به دارم پیدا نکردی ؟ چند وقت استفاده کردی 

گفتم دیگه فداتشم

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. وقتی بهت گفتم بای بای یعنی دیگه جوابتو نمیدم اعلان پیامتم بیاد در جا پاکش میکنم اصلا نمیخونم  حالا تو هی ریپ بزن پاره شی🤣حوصله بحث رو ندارم اگه چیزی گفتی و جوابتو ندادم بدون ارزش وقتمو نداری از همین جا بهت میگم بای بای هانی🖐️                                         ایمانِتون‌بویِ‌گناه‌میده………………!  (درخواست نمیپزیدم جز دوستانم)                       
منم هرکاری میکردم نمی‌تونستم جیغ بزنم فقط دهنم باز و بسته میشد صدا هیچی

اخه الاغ دید فرار میکنم دوباره داشت می اومد دنبالم بعد ترسید رفت 😓😓😓😓😓 به خدا هیچی نمیگم فقط خودش جوابشو بده 

ایشالله یکی مثل خودش د.ی.و.ث به خواهر و مادرش و عزیزای همین کارو کنه الهی 🙂

ببخشید اینجوری میگم اونجاشو از پشت به باسنم میمالید سعی میکرد دستمو ببره تو شلوارش یا دست میزد ب سی ...

اخ عزیزممم پس چقد دردناکه برات یادآوریش💔

سعی کن بهش فک نکنی

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
عزیزمم🥲  ب مادرتم نتونستی بگی؟

نه!

هیچوقت با خانوادم راحت نبودم

حتی در بارع مسائله دخترونه

حتی در زمینه پریودی، سوتین و....🙂

⌝‌‏‌من پریشان تر از آنم که تو می‌پنداری ͝🥀❤️‍🩹️