2777
2789
بله میدونن  بابام گفت که شایعه پراکنی میشه .. ازذواج نمیتونی بکنی بعد پشت سرت حرف درمیارن مر ...

باید پسره رو اینقد میزدن تا بمیره

تیا : چشمان دام : مادرم ❤ یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه پارتنرم گفتمش یادم افتاد دوباره حالم بد شد وگرنه فراموشش کرده بودم

اصلا بازگو نکن

همون دوباره حرف زدن در موردش انرژی منفی داره

قابل گفتن نیست این مسائل 

خصوصا برا نامزد و شوهر

کلا هیچ ناراحتی تو گذشته رو بازگو نکن

فقط اگه محتاج به روان درمانگر هستی فقط پیش او بگو

حق با بابات بوده،واقعا ناراحت شدم،،من حس ششم قوی دارم،،میدونم خدا تورو خیلی خوشبخت میکنه

امین گلم

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. وقتی بهت گفتم بای بای یعنی دیگه جوابتو نمیدم اعلان پیامتم بیاد در جا پاکش میکنم اصلا نمیخونم  حالا تو هی ریپ بزن پاره شی🤣حوصله بحث رو ندارم اگه چیزی گفتی و جوابتو ندادم بدون ارزش وقتمو نداری از همین جا بهت میگم بای بای هانی🖐️                                         ایمانِتون‌بویِ‌گناه‌میده………………!  (درخواست نمیپزیدم جز دوستانم)                       
خانم از اینا نگو  کسی بخاطر ی پاره گوشت بخواد کات کنه همون بهتر بره  این عملا عوارضش زیا ...

نه بنظرم کسی ندونل بهتره،،چون هرمردی حتی بهترین باشه روزی به رخ ادم میکشه،،اما عمل بشی،،خیلی راحتی

تو رفتی پزشکی قانونی؟

من نه..

پدرم بهم اعتماد داشت و من دستم وکمرم کلی چنگ بود و دستمم بخاطر این36 بخیه خورد ردش هم هست خواستی نشون میدم

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. وقتی بهت گفتم بای بای یعنی دیگه جوابتو نمیدم اعلان پیامتم بیاد در جا پاکش میکنم اصلا نمیخونم  حالا تو هی ریپ بزن پاره شی🤣حوصله بحث رو ندارم اگه چیزی گفتی و جوابتو ندادم بدون ارزش وقتمو نداری از همین جا بهت میگم بای بای هانی🖐️                                         ایمانِتون‌بویِ‌گناه‌میده………………!  (درخواست نمیپزیدم جز دوستانم)